Verwarm de oven voor op 180 °C.
Bekleed de taartvorm met bakpapier en leg er het kruimeldeeg op.
Prik gaatjes in de bodem met een vork.
Haal het uit de oven en zet even opzij.
Maak de prei schoon en houd enkel het wit over.
Snijd de stukken prei eerst in de lengte door en snijd vervolgen in plakjes.
Blancheer de prei gedurende enkele minuten in kokend water met zout.
Giet af en zet even opzij.
Neem een kom en doe er de plattekaas en eieren in.
Kruid af met peper en zout.
Roer tot je een smeuïg mengsel krijgt.
Giet het eiermengsel in de taartvorm en verdeel er de prei over.
Strooi stukjes verkruimelde blauwe kaas over de quiche.
Zet in de oven gedurende 30 minuten.
Serveer warm. Smakelijk!
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Bekleed de taartvorm met bakpapier en leg er het kruimeldeeg op.
Prik gaatjes in de bodem met een vork.
Haal het uit de oven en zet even opzij.
Maak de prei schoon en houd enkel het wit over.
Snijd de stukken prei eerst in de lengte door en snijd vervolgen in plakjes.
Blancheer de prei gedurende enkele minuten in kokend water met zout.
Giet af en zet even opzij.
Neem een kom en doe er de plattekaas en eieren in.
Kruid af met peper en zout.
Roer tot je een smeuïg mengsel krijgt.
Giet het eiermengsel in de taartvorm en verdeel er de prei over.
Strooi stukjes verkruimelde blauwe kaas over de quiche.
Zet in de oven gedurende 30 minuten.
Serveer warm. Smakelijk!