Meng de Campina room, olijfolie, mosterd en appelazijn tot een gebonden saus.
Snij de appel, venkel en radijs in flinterdunne plakjes (best met een mandoline, snijmachine of scherp mes). Wentel de appelschijfjes in citroensap om te vermijden dat ze bruin worden.
Breng de eieren met koud water aan de kook. Zet het vuur direct uit als het water kookt en laat de eieren afgedekt nog 3 min. in het hete water liggen: zo krijg je een zachtgekookt eitje.
Spoel af onder koud water, pel en zet opzij.
Meng de schijfjes appel, venkel en radijs en meng er enkele eetlepels van de dressing onder. Snij de eieren in twee en voeg bij de venkelsalade. Kruid met versgemalen peper en zout.
Serveer met het groen van de venkel en roomdressing, smakelijk! ;-)
Meng de Campina room, olijfolie, mosterd en appelazijn tot een gebonden saus.
Snij de appel, venkel en radijs in flinterdunne plakjes (best met een mandoline, snijmachine of scherp mes). Wentel de appelschijfjes in citroensap om te vermijden dat ze bruin worden.
Breng de eieren met koud water aan de kook. Zet het vuur direct uit als het water kookt en laat de eieren afgedekt nog 3 min. in het hete water liggen: zo krijg je een zachtgekookt eitje.
Spoel af onder koud water, pel en zet opzij.
Meng de schijfjes appel, venkel en radijs en meng er enkele eetlepels van de dressing onder. Snij de eieren in twee en voeg bij de venkelsalade. Kruid met versgemalen peper en zout.
Serveer met het groen van de venkel en roomdressing, smakelijk! ;-)