Sluiten
kookmodus
Salade van koolrabi
Stap 1 van 6

Schil de koolrabi's en rasp ze met een grove rasp.

Stap 2 van 6

Meng de azijn, Campina verse kaas en mosterd en breng op smaak met peper en zout.

Stap 3 van 6

Voeg de koolrabi toe. Dek af met vershoudfolie en zet minimaal 30 min. in de koelkast.

Stap 4 van 6

Snijd de komkommer met een scherp mes in zeer dunne plakjes, of gebruik een kaasschaaf of keukenmachine.

Stap 5 van 6

Voeg toe aan de koolrabi en breng eventueel op smaak met peper en zout.

Stap 6 van 6

Schep op een schaal, verdeel de waterkers erover en besprenkel met de olijfolie. Serveer direct. Smakelijk! ;-)

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Salade van koolrabi Salade van koolrabi
Recept
Campina

Salade van koolrabi

Bijgerecht
20 minuten | Vegetarisch
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 500
    g koolrabi
  • 3
    eetlepels witte wijnazijn
  • 150
    g Campina Magere Verse Kaas
  • 1
    eetlepels mosterd
  • 1
    komkommers
  • 150
    g waterkers
  • 4
    eetlepels olijfolie (extra vierge)
  1. Schil de koolrabi's en rasp ze met een grove rasp.

  2. Meng de azijn, Campina verse kaas en mosterd en breng op smaak met peper en zout.

  3. Voeg de koolrabi toe. Dek af met vershoudfolie en zet minimaal 30 min. in de koelkast.

  4. Snijd de komkommer met een scherp mes in zeer dunne plakjes, of gebruik een kaasschaaf of keukenmachine.

  5. Voeg toe aan de koolrabi en breng eventueel op smaak met peper en zout.

  6. Schep op een schaal, verdeel de waterkers erover en besprenkel met de olijfolie. Serveer direct. Smakelijk! ;-)

Recept
Campina
Radijssoepje

Bijgerecht | 15 minuten

Recept
Campina
Venkel appelsalade met eitjes, komkommer en citroendressing

Bijgerecht | 40 minuten

Recept
Campina
Shakshuka

Bijgerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Gegrild kruidenbrood met plattekaas & romescosaus

Bijgerecht | 20 minuten