Sluiten
kookmodus
Radijsjes van de grill met olijvenkruimels & plattekaas-roomdip
Stap 1 van 3

Snijd de olijven in twee. Leg ze op een bakplaat en bestrooi met het chilipoeder. Plaats gedurende 2 uur in een oven van 60°C. Laat afkoelen en hak fijn.

Stap 2 van 3

Meng de plattekaas met de citroenrasp, de lente-ui, de zure room, munt & koriander. Breng de dipsaus op smaak met extra peper en zout.

Stap 3 van 3

Rooster de radijsjes kort. Bestrooi ze met de olijvenkruimels. Serveer met de dipsaus.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Radijsjes van de grill met olijvenkruimels & plattekaas-roomdip Radijsjes van de grill met olijvenkruimels & plattekaas-roomdip
Recept
Campina

Radijsjes van de grill met olijvenkruimels & plattekaas-roomdip

Bijgerecht
10 minuten | Vegetarisch
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    bosjes radijzen (schoongemaakt)
  • 100
    g zwarte olijven (ontpit, mag uit blik)
  • 1
    theelepels chilipoeder
  • 1
    eetlepels citroenzeste
  • 4
    lente-uitjes (fijngesneden)
  • 150
    g Campina Volle Plattekaas
  • 1
    eetlepels Campina Zure Room (30% vet)
  • 1
    eetlepels verse munt (fijngesneden)
  • 1
    eetlepels verse koriander (fijngesneden)
  • peper
  • zout
  • appelkappers
  1. Snijd de olijven in twee. Leg ze op een bakplaat en bestrooi met het chilipoeder. Plaats gedurende 2 uur in een oven van 60°C. Laat afkoelen en hak fijn.

  2. Meng de plattekaas met de citroenrasp, de lente-ui, de zure room, munt & koriander. Breng de dipsaus op smaak met extra peper en zout.

  3. Rooster de radijsjes kort. Bestrooi ze met de olijvenkruimels. Serveer met de dipsaus.

Recept
Campina
Verse Tsatsiki

Bijgerecht | 15 minuten

Recept
Campina
Radijssoepje

Bijgerecht | 15 minuten

Recept
Campina
Labneh met rozenwater

Bijgerecht | 10 minuten

Recept
Campina
Hasselback aardappelen met verse kaas dip

Bijgerecht | 75 minuten