Snijd de olijven in twee. Leg ze op een bakplaat en bestrooi met het chilipoeder. Plaats gedurende 2 uur in een oven van 60°C. Laat afkoelen en hak fijn.
Meng de plattekaas met de citroenrasp, de lente-ui, de zure room, munt & koriander. Breng de dipsaus op smaak met extra peper en zout.
Rooster de radijsjes kort. Bestrooi ze met de olijvenkruimels. Serveer met de dipsaus.
Snijd de olijven in twee. Leg ze op een bakplaat en bestrooi met het chilipoeder. Plaats gedurende 2 uur in een oven van 60°C. Laat afkoelen en hak fijn.
Meng de plattekaas met de citroenrasp, de lente-ui, de zure room, munt & koriander. Breng de dipsaus op smaak met extra peper en zout.
Rooster de radijsjes kort. Bestrooi ze met de olijvenkruimels. Serveer met de dipsaus.