Sluiten
kookmodus
Vanilleroom met gekaramelliseerde appeltjes
Stap 1 van 5

Klop de room op.

Stap 2 van 5

Meng de Campina Volle  Brabantse Plattekaas met de vanillesuiker en de room. 

Stap 3 van 5

Bak de blokjes appel  in boter. 

Stap 4 van 5

Karamelliseer ze met  wat suiker en kaneel. 

Stap 5 van 5

Dien de gebakken appeltjes op met de  luchtige vanilleplattekaas.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Vanilleroom met gekaramelliseerde appeltjes Vanilleroom met gekaramelliseerde appeltjes
Recept
Campina

Vanilleroom met gekaramelliseerde appeltjes

Vieruurtje
20 minuten | Zoet
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 150
    ml Campina Slagroom (40% vet) (opgeklopt)
  • 150
    g Campina Volle Plattekaas
  • 2
    zakje vanillesuiker
  • 2
    appels
  • 2
    eetlepels rietsuiker
  • boter
  • kaneel
  1. Klop de room op.

  2. Meng de Campina Volle  Brabantse Plattekaas met de vanillesuiker en de room. 

  3. Bak de blokjes appel  in boter. 

  4. Karamelliseer ze met  wat suiker en kaneel. 

  5. Dien de gebakken appeltjes op met de  luchtige vanilleplattekaas.

Recept
Campina
Rabarbertaart

Vieruurtje | 30 minuten

Recept
Campina
Cake met plattekaas en blauwe bessen

Vieruurtje | 90 minuten

Recept
Campina
Zandkoekjes met een ganache van chocolade en nootjes

Vieruurtje | 20 minuten

Recept
Campina
Bewaarwafels met plattekaas

Vieruurtje | 15 minuten