Snijd het vanillestokje in de lengte en schraap er de zaadjes uit.
Breng de melk samen met de vanillezaadjes, het opengesneden vanillestokje en de suiker aan de kook.
Voeg de dessertrijst toe en laat 20 minuten garen op een zacht vuur.
Neem van het vuur en laat afkoelen.
Verwijder het vanillestokje en roer de room onder de rijst.
Verdeel de rijstpap over glaasjes.
Versier met stukjes ananas en verse muntblaadjes.
Snijd het vanillestokje in de lengte en schraap er de zaadjes uit.
Breng de melk samen met de vanillezaadjes, het opengesneden vanillestokje en de suiker aan de kook.
Voeg de dessertrijst toe en laat 20 minuten garen op een zacht vuur.
Neem van het vuur en laat afkoelen.
Verwijder het vanillestokje en roer de room onder de rijst.
Verdeel de rijstpap over glaasjes.
Versier met stukjes ananas en verse muntblaadjes.