Sluiten
kookmodus
Boterham met plattekaas en radijzen
Stap 1 van 4

Meng alle ingrediënten voor de kruidenkaas door elkaar.

Stap 2 van 4

Snij de pijpjes van de lente-ui in de lengte en laat ze opkrullen in koud water.

Stap 3 van 4

Toast de boterham en laat even afkoelen.

Stap 4 van 4

Smeer de kruidenkaas op de boterham en werk af met jonge slascheutjes, radijzen, gandaham en de gekrulde pijpajuintjes.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Boterham met plattekaas en radijzen Boterham met plattekaas en radijzen
Recept
Campina

Boterham met plattekaas en radijzen

Ontbijt
15 minuten | Vlees
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 4
    sneetjes brood (donker, artisinaal en getoast)
  • 200
    g Campina Volle Plattekaas
  • 1
    eetlepels Campina Zure Room (30% vet)
  • 0,5
    teentjes knoflook (uitgeperst)
  • 0,5
    limoenen (uitgeperst)
  • 1
    theelepels honing
  • noten (fijngesneden)
  • lente-uitjes (fijngesneden)
  • zwarte peper
  1. Meng alle ingrediënten voor de kruidenkaas door elkaar.

  2. Snij de pijpjes van de lente-ui in de lengte en laat ze opkrullen in koud water.

  3. Toast de boterham en laat even afkoelen.

  4. Smeer de kruidenkaas op de boterham en werk af met jonge slascheutjes, radijzen, gandaham en de gekrulde pijpajuintjes.

Recept
Campina
Broodjes met zaden en plattekaas

Ontbijt | 15 minuten

Recept
Campina
The real Campina-Fitness-quinoa pannenkoeken

Ontbijt | 10 minuten

Recept
Campina
Brusselse wafels met zelfgemaakte granola, meloen en slagroom

Ontbijt | 60 minuten

Recept
Campina
Gevulde pistolet met rodebietensalade

Ontbijt | 10 minuten