Verwarm de oven voor op 220 °C en vet een ovenplaat in.
Doe de bloem, het zout en de gist in een kom en meng ze met de boter tot een korrelig mengsel.
Giet er de Campina karnemelkpap bij en roer tot je een zacht deeg krijgt.
Leg deze bol deeg op een bebloemd werkblad en kneed het goed.
Rol het uit tot een dikte van 2 cm.
Haal met een vorm rondjes uit het deeg en leg ze verspreid op de bakplaat.
Smeer nog een beetje stijfgeklopt eiwit of melk op de scones en bak ze dan 10 min in de oven tot ze mooi gerezen en goudbruin zijn.
Haal ze uit de oven en laat ze afkoelen op een rooster.
Snijd ze in twee en dien op met confituur.
Verwarm de oven voor op 220 °C en vet een ovenplaat in.
Doe de bloem, het zout en de gist in een kom en meng ze met de boter tot een korrelig mengsel.
Giet er de Campina karnemelkpap bij en roer tot je een zacht deeg krijgt.
Leg deze bol deeg op een bebloemd werkblad en kneed het goed.
Rol het uit tot een dikte van 2 cm.
Haal met een vorm rondjes uit het deeg en leg ze verspreid op de bakplaat.
Smeer nog een beetje stijfgeklopt eiwit of melk op de scones en bak ze dan 10 min in de oven tot ze mooi gerezen en goudbruin zijn.
Haal ze uit de oven en laat ze afkoelen op een rooster.
Snijd ze in twee en dien op met confituur.