Verwarm de oven voor op 180°C.
Leg bakpapier op een bakplaat en verdeel er de havermoutvlokken over.
Besprenkel met Nutroma en arachideolie. Verdeel er de kruiden en het zout over.
Bak dit mengsel gedurende 30 minuten in de over. Vergeet niet om regelmatig om te scheppen.
Neem uit de oven en meng de granola met de speltflakes en popcorn.
Laat afkoelen en bewaar in een afgesloten bokaal.
Doe de yoghurt in een kommetje en werk af met een ruime portie granola en fruit naar keuze.
Bakpapier, bewaarpot (bijvoorbeeld in glas)
Verwarm de oven voor op 180°C.
Leg bakpapier op een bakplaat en verdeel er de havermoutvlokken over.
Besprenkel met Nutroma en arachideolie. Verdeel er de kruiden en het zout over.
Bak dit mengsel gedurende 30 minuten in de over. Vergeet niet om regelmatig om te scheppen.
Neem uit de oven en meng de granola met de speltflakes en popcorn.
Laat afkoelen en bewaar in een afgesloten bokaal.
Doe de yoghurt in een kommetje en werk af met een ruime portie granola en fruit naar keuze.
Bakpapier, bewaarpot (bijvoorbeeld in glas)