Meng in een kom de bloem, de gist, de suiker en het zout.
Maak een putje waarin u de eieren breekt, voeg er de gesmolten boter aan toe en beetje bij beetje de melk.
Klop alles tot een glad en homogeen beslag.
Bedek de kom en laat 15 min rusten.
Laat wat boter smelten in een koekenpan.
Breng een soeplepel beslag in de pan voor 1 pancake met een diameter van 10 cm.
Laat ongeveer 1 min aan elke zijde bakken.
Serveer met ahornsiroop of confituur.
Meng in een kom de bloem, de gist, de suiker en het zout.
Maak een putje waarin u de eieren breekt, voeg er de gesmolten boter aan toe en beetje bij beetje de melk.
Klop alles tot een glad en homogeen beslag.
Bedek de kom en laat 15 min rusten.
Laat wat boter smelten in een koekenpan.
Breng een soeplepel beslag in de pan voor 1 pancake met een diameter van 10 cm.
Laat ongeveer 1 min aan elke zijde bakken.
Serveer met ahornsiroop of confituur.