Sluiten
kookmodus
Pancakes
Stap 1 van 8

Meng in een kom de bloem, de gist, de suiker en het zout.

Stap 2 van 8

Maak een putje waarin u de eieren breekt, voeg er de gesmolten boter aan toe en beetje bij beetje de melk.

Stap 3 van 8

Klop alles tot een glad en homogeen beslag.

Stap 4 van 8

Bedek de kom en laat 15 min rusten.

Stap 5 van 8

Laat wat boter smelten in een koekenpan.

Stap 6 van 8

Breng een soeplepel beslag in de pan voor 1 pancake met een diameter van 10 cm.

Stap 7 van 8

Laat ongeveer 1 min aan elke zijde bakken.

Stap 8 van 8

Serveer met ahornsiroop of confituur.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Pancakes Pancakes
Recept
Campina

Pancakes

Ontbijt
20 minuten | Zoet
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 185
    g bloem
  • 1
    zakje gist
  • 2
    eetlepels suiker
  • 1
    snuifje zout
  • 2
    eieren
  • 25
    cl Campina Halfvolle AA Melk
  • 50
    g boter (gesmolten)
  • boter (om de pancakes te bakken)
In de koelkast: 15 minuten
  1. Meng in een kom de bloem, de gist, de suiker en het zout.

  2. Maak een putje waarin u de eieren breekt, voeg er de gesmolten boter aan toe en beetje bij beetje de melk.

  3. Klop alles tot een glad en homogeen beslag.

  4. Bedek de kom en laat 15 min rusten.

  5. Laat wat boter smelten in een koekenpan.

  6. Breng een soeplepel beslag in de pan voor 1 pancake met een diameter van 10 cm.

  7. Laat ongeveer 1 min aan elke zijde bakken.

  8. Serveer met ahornsiroop of confituur.

Recept
Campina
Smoothie met chiazaad

Ontbijt | 5 minuten

Recept
Campina
Açai bowl

Ontbijt | 10 minuten

Recept
Campina
Meergranentoast met plattekaas & aardbei

Ontbijt | 5 minuten

Recept
Campina
Hartige pannenkoeken met zalm en spinazie

Ontbijt | 30 minuten