Verwarm het wafelijzer.
Mix de eierdooiers met de bloem, het bakpoeder, de plattekaas, de melk, het zout, de citroenzeste en suiker. Meng tot je een glad beslag krijgt.
Klop de eiwitten stijf en schep ze voorzichtig door het beslag.
Vet het wafelijzer in met wat boter en schep een pollepel van het beslag op het ijzer. Bak tot de wafels goudbruin kleuren. Werk de wafels af met wat opgeklopte slagroom en kersen.
Verwarm het wafelijzer.
Mix de eierdooiers met de bloem, het bakpoeder, de plattekaas, de melk, het zout, de citroenzeste en suiker. Meng tot je een glad beslag krijgt.
Klop de eiwitten stijf en schep ze voorzichtig door het beslag.
Vet het wafelijzer in met wat boter en schep een pollepel van het beslag op het ijzer. Bak tot de wafels goudbruin kleuren. Werk de wafels af met wat opgeklopte slagroom en kersen.