Sluiten
kookmodus
Wentelteefjes van peperkoek met gegrilde ananas
Stap 1 van 7

Meng de melk en het ei in een diep bord.

Stap 2 van 7

Laat de sneetjes peperkoek weken tot ze goed doordrenkt zijn met het mengsel.

Stap 3 van 7

Smelt wat boter in een hete pan en kleur de peperkoek langs beide kanten.

Stap 4 van 7

Warm de esdoorsiroop op in een andere pan en leg de schijven ananas erin.

Stap 5 van 7

Gril de ananas tot de randjes ka­ra­mel­li­seren.

Stap 6 van 7

Serveer de peperkoeksneetjes en ananasschijven op een bord.

Stap 7 van 7

Bestrooi met pecannoten, amandelschilfers of geraspte kokos.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Wentelteefjes van peperkoek met gegrilde ananas Wentelteefjes van peperkoek met gegrilde ananas
Recept
Campina

Wentelteefjes van peperkoek met gegrilde ananas

Ontbijt
30 minuten | Zoet
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 8
    sneetjes peperkoek
  • 250
    ml Campina Halfvolle melk
  • 1
    eieren
  • 8
    schijven ananas
  • 2
    eetlepels esdoornsiroop
  • kokosschilfers
  • boter
  1. Meng de melk en het ei in een diep bord.

  2. Laat de sneetjes peperkoek weken tot ze goed doordrenkt zijn met het mengsel.

  3. Smelt wat boter in een hete pan en kleur de peperkoek langs beide kanten.

  4. Warm de esdoorsiroop op in een andere pan en leg de schijven ananas erin.

  5. Gril de ananas tot de randjes ka­ra­mel­li­seren.

  6. Serveer de peperkoeksneetjes en ananasschijven op een bord.

  7. Bestrooi met pecannoten, amandelschilfers of geraspte kokos.

Recept
Campina
Bananenbrood-mini’s double karamel

Ontbijt | 25 minuten

Recept
Campina
Oldskool Bananenbrood

Ontbijt | 75 minuten

Recept
Campina
Ontbijtvierkantjes met banaan, pitten en noten

Ontbijt | 20 minuten

Recept
Campina
Bananenbrood-muffins

Ontbijt | 40 minuten