Meng de melk en het ei in een diep bord.
Laat de sneetjes peperkoek weken tot ze goed doordrenkt zijn met het mengsel.
Smelt wat boter in een hete pan en kleur de peperkoek langs beide kanten.
Warm de esdoorsiroop op in een andere pan en leg de schijven ananas erin.
Gril de ananas tot de randjes karamelliseren.
Serveer de peperkoeksneetjes en ananasschijven op een bord.
Bestrooi met pecannoten, amandelschilfers of geraspte kokos.
Meng de melk en het ei in een diep bord.
Laat de sneetjes peperkoek weken tot ze goed doordrenkt zijn met het mengsel.
Smelt wat boter in een hete pan en kleur de peperkoek langs beide kanten.
Warm de esdoorsiroop op in een andere pan en leg de schijven ananas erin.
Gril de ananas tot de randjes karamelliseren.
Serveer de peperkoeksneetjes en ananasschijven op een bord.
Bestrooi met pecannoten, amandelschilfers of geraspte kokos.