Sluiten
kookmodus
Pancake ‘sandwich’ gevuld met verse kaas, avocado en een salade
Stap 1 van 16

Neem een kom en meng er de bloem, suiker, bakpoeder en zout in.

Stap 2 van 16

Neem een tweede kom en doe er de melk, olie en het ei in.

Stap 3 van 16

Voeg het bloemmengsel nu toe aan de melk.

Stap 4 van 16

Meng het tot een smeuïg en homogeen deeg. Let op: het deeg mag niet te glad zijn.

Stap 5 van 16

Doe 3 eetlepels deeg per pancake in de pan.

Stap 6 van 16

Bak de pancakes 1 minuut aan elke kant.

Stap 7 van 16

Leg de goudbruine pancakes op een bord.

Stap 8 van 16

Maak de kipfilet schoon en snij in reepjes.

Stap 9 van 16

Verhit een pan met boter en bak er de kippenreepjes in.

Stap 10 van 16

Haal de kippenreepjes van het vuur en snij ze nog fijner.

Stap 11 van 16

11. Pel de avocado en verwijder de dikke pit. Snijd het vruchtvlees in dunne reepjes.

Stap 12 van 16

Besprenkel de avocado met het limoensap.

Stap 13 van 16

Stel nu de sandwiches samen.

Stap 14 van 16

Smeer verse kaas over een pancake, voeg stukjes kip, avocado en salade toe.

Stap 15 van 16

Voeg peper en zout toe. Leg nu een tweede pancake bovenop de vulling.

Stap 16 van 16

Extra tip: Deze sandwiches eet je koud, maar je kan ze ook warm serveren. Maak ze klaar zoals een panini door de sandwich enkele minuten in een voorverwarmde grill te laten opwarmen.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Pancake ‘sandwich’ gevuld met verse kaas, avocado en een salade Pancake ‘sandwich’ gevuld met verse kaas, avocado en een salade
Recept
Campina

Pancake ‘sandwich’ gevuld met verse kaas, avocado en een salade

Ontbijt
30 minuten | Vlees
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

Pancakes

  • 250
    ml Campina Halfvolle AA Melk
  • 130
    g bloem
  • 2
    eetlepels suiker
  • 2
    eetlepels plantaardige olie
  • 1
    zakje bakpoeder
  • 1
    eieren (groot)
  • 0,5
    theelepels zout

Vulling

  • Campina Halfvolle Verse Kaas
  • 1
    kippenfilets
  • 1
    eetlepels boter
  • 1
    avocado's
  • blaadjes sla
  • 1
    limoenen (enkel het sap)
  • 1
    snuifje peper
  • 1
    snuifje zout
  1. Neem een kom en meng er de bloem, suiker, bakpoeder en zout in.

  2. Neem een tweede kom en doe er de melk, olie en het ei in.

  3. Voeg het bloemmengsel nu toe aan de melk.

  4. Meng het tot een smeuïg en homogeen deeg. Let op: het deeg mag niet te glad zijn.

  5. Doe 3 eetlepels deeg per pancake in de pan.

  6. Bak de pancakes 1 minuut aan elke kant.

  7. Leg de goudbruine pancakes op een bord.

  8. Maak de kipfilet schoon en snij in reepjes.

  9. Verhit een pan met boter en bak er de kippenreepjes in.

  10. Haal de kippenreepjes van het vuur en snij ze nog fijner.

  11. 11. Pel de avocado en verwijder de dikke pit. Snijd het vruchtvlees in dunne reepjes.

  12. Besprenkel de avocado met het limoensap.

  13. Stel nu de sandwiches samen.

  14. Smeer verse kaas over een pancake, voeg stukjes kip, avocado en salade toe.

  15. Voeg peper en zout toe. Leg nu een tweede pancake bovenop de vulling.

  16. Extra tip: Deze sandwiches eet je koud, maar je kan ze ook warm serveren. Maak ze klaar zoals een panini door de sandwich enkele minuten in een voorverwarmde grill te laten opwarmen.

Recept
Campina
Rijstpap met ananas

Ontbijt | 20 minuten

Recept
Campina
Blauwbessenpannenkoeken met gebakken fruit

Ontbijt | 30 minuten

Recept
Campina
Pannekoeken met crème patissière, warme chocoladesaus, bloemsuiker en slagroom

Ontbijt | 15 minuten

Recept
Campina
Bananenwafels met kaneel

Ontbijt | 60 minuten