Neem een kom en meng er de bloem, suiker, bakpoeder en zout in.
Neem een tweede kom en doe er de melk, olie en het ei in.
Voeg het bloemmengsel nu toe aan de melk.
Meng het tot een smeuïg en homogeen deeg. Let op: het deeg mag niet te glad zijn.
Doe 3 eetlepels deeg per pancake in de pan.
Bak de pancakes 1 minuut aan elke kant.
Leg de goudbruine pancakes op een bord.
Maak de kipfilet schoon en snij in reepjes.
Verhit een pan met boter en bak er de kippenreepjes in.
Haal de kippenreepjes van het vuur en snij ze nog fijner.
11. Pel de avocado en verwijder de dikke pit. Snijd het vruchtvlees in dunne reepjes.
Besprenkel de avocado met het limoensap.
Stel nu de sandwiches samen.
Smeer verse kaas over een pancake, voeg stukjes kip, avocado en salade toe.
Voeg peper en zout toe. Leg nu een tweede pancake bovenop de vulling.
Extra tip: Deze sandwiches eet je koud, maar je kan ze ook warm serveren. Maak ze klaar zoals een panini door de sandwich enkele minuten in een voorverwarmde grill te laten opwarmen.
Pancakes
Vulling
Neem een kom en meng er de bloem, suiker, bakpoeder en zout in.
Neem een tweede kom en doe er de melk, olie en het ei in.
Voeg het bloemmengsel nu toe aan de melk.
Meng het tot een smeuïg en homogeen deeg. Let op: het deeg mag niet te glad zijn.
Doe 3 eetlepels deeg per pancake in de pan.
Bak de pancakes 1 minuut aan elke kant.
Leg de goudbruine pancakes op een bord.
Maak de kipfilet schoon en snij in reepjes.
Verhit een pan met boter en bak er de kippenreepjes in.
Haal de kippenreepjes van het vuur en snij ze nog fijner.
11. Pel de avocado en verwijder de dikke pit. Snijd het vruchtvlees in dunne reepjes.
Besprenkel de avocado met het limoensap.
Stel nu de sandwiches samen.
Smeer verse kaas over een pancake, voeg stukjes kip, avocado en salade toe.
Voeg peper en zout toe. Leg nu een tweede pancake bovenop de vulling.
Extra tip: Deze sandwiches eet je koud, maar je kan ze ook warm serveren. Maak ze klaar zoals een panini door de sandwich enkele minuten in een voorverwarmde grill te laten opwarmen.