Meng de bloem, suiker, bakpoeder en zout in een kom. Zet dit mengsel even opzij.
Plet ondertussen de bananen tot puree met behulp van een vork.
Meng onder deze puree de eieren, de melk en het vanille-extract.
Voeg het bananenmengsel samen met de gesmolten boter bij de bloem.
Meng zachtjes tot je een smeuïg deeg krijgt.
Zet een pan op een zacht vuur en vet in met boter of olie.
Bak de pancakes. Voor elke minipannenkoek gebruik je 3 eetlepels van het deeg.
Draai de pancakes om zodra er luchtbellen aan de oppervlakte verschijnen.
Laat de pancakes aan de andere kant nog 1 minuut bakken. Haal van het vuur wanneer er bellen verschijnen aan de oppervlakte.
Leg de pancakes op een bord en giet er de gesmolten chocolade over.
Werk af met schijfjes banaan en kokosschilfers of gemalen kokos.
Pancakes
Afwerking
Meng de bloem, suiker, bakpoeder en zout in een kom. Zet dit mengsel even opzij.
Plet ondertussen de bananen tot puree met behulp van een vork.
Meng onder deze puree de eieren, de melk en het vanille-extract.
Voeg het bananenmengsel samen met de gesmolten boter bij de bloem.
Meng zachtjes tot je een smeuïg deeg krijgt.
Zet een pan op een zacht vuur en vet in met boter of olie.
Bak de pancakes. Voor elke minipannenkoek gebruik je 3 eetlepels van het deeg.
Draai de pancakes om zodra er luchtbellen aan de oppervlakte verschijnen.
Laat de pancakes aan de andere kant nog 1 minuut bakken. Haal van het vuur wanneer er bellen verschijnen aan de oppervlakte.
Leg de pancakes op een bord en giet er de gesmolten chocolade over.
Werk af met schijfjes banaan en kokosschilfers of gemalen kokos.