Was de eieren. Prik met een naald een klein gaatje in de onderkant van het ei.
Doe dit dan ook aan de bovenkant en maak het gat voorzichtig groter. Ongeveer zo groot als wanneer je het topje van een zachtgekookt ei afsnijdt.
Blaas dan door het kleine gaatje en vang de eieren op in een kom.
Was de eierschalen uit en droog ze 2 minuten in een oven op 100°C.
Klop de eieren los, samen met de room en truffelolie. Kruid af met peper en zout.
Smelt dan de boter in een grote pan op een zacht vuurtje.
Voeg de eieren toe en bak ze terwijl je ze roert met een houten lepel.
Haal ze van het vuur net voor ze gaar zijn, omdat de eieren nog lichtjes zullen verder garen.
Vul de eierschalen met het roerei.
Bestrooi ze met de peterselie en serveer met reepjes licht geroosterd brood.
Was de eieren. Prik met een naald een klein gaatje in de onderkant van het ei.
Doe dit dan ook aan de bovenkant en maak het gat voorzichtig groter. Ongeveer zo groot als wanneer je het topje van een zachtgekookt ei afsnijdt.
Blaas dan door het kleine gaatje en vang de eieren op in een kom.
Was de eierschalen uit en droog ze 2 minuten in een oven op 100°C.
Klop de eieren los, samen met de room en truffelolie. Kruid af met peper en zout.
Smelt dan de boter in een grote pan op een zacht vuurtje.
Voeg de eieren toe en bak ze terwijl je ze roert met een houten lepel.
Haal ze van het vuur net voor ze gaar zijn, omdat de eieren nog lichtjes zullen verder garen.
Vul de eierschalen met het roerei.
Bestrooi ze met de peterselie en serveer met reepjes licht geroosterd brood.