Verwarm de oven voor op 180 °C.
Bedek een bakvorm (22 x12 cm) met bakpapier.
Smelt de boter en meng met de rietsuiker. Klop tot je een romig mengsel krijgt.
Voeg de eieren 1 voor 1 toe. Klop tot ze volledig opgenomen zijn.
Voeg de geraspte courgette en citroenschil, het maanzaad en het amandelmeel toe. Meng goed.
Zeef nu de bloem in het mengsel, gevolgd door de Campina Magere Verse kaas en het bakpoeder. Meng goed.
Giet het beslag in de bakvorm en plaats in het midden van de voorverwarmde oven.
Bak gedurende 50 tot 60 minuten. Prik met een satéstokje in het midden van de cake om te kijken of hij gaar is. Als het stokje er proper uitkomt, dan is de cake klaar.
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Bedek een bakvorm (22 x12 cm) met bakpapier.
Smelt de boter en meng met de rietsuiker. Klop tot je een romig mengsel krijgt.
Voeg de eieren 1 voor 1 toe. Klop tot ze volledig opgenomen zijn.
Voeg de geraspte courgette en citroenschil, het maanzaad en het amandelmeel toe. Meng goed.
Zeef nu de bloem in het mengsel, gevolgd door de Campina Magere Verse kaas en het bakpoeder. Meng goed.
Giet het beslag in de bakvorm en plaats in het midden van de voorverwarmde oven.
Bak gedurende 50 tot 60 minuten. Prik met een satéstokje in het midden van de cake om te kijken of hij gaar is. Als het stokje er proper uitkomt, dan is de cake klaar.