Sluiten
kookmodus
Original Bircher muesli-bowl
Stap 1 van 5

Doe de havermoutvlokken samen met de melk, de geraspte appel en de kaneel in een kom.

Stap 2 van 5

Roer goed door en verwarm gedurende 1 minuut in de microgolfoven.

Stap 3 van 5

Laat afkoelen en meng er dan de yoghurt onder.

Stap 4 van 5

Laat vervolgens de havermout minstens 20 minuten weken in het melk-yoghurtmengsel (eigenlijk is een hele nacht nog beter). Zo mengen alle smaken goed mekaar.

Stap 5 van 5

Werk je bircher-muesli af met honing, geroosterde amandelschilfers, schijfjes appel en pistachenoten.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Original Bircher muesli-bowl Original Bircher muesli-bowl
Recept
Campina

Original Bircher muesli-bowl

Ontbijt
20 minuten | Zoet
2 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 100
    g havermout
  • 200
    ml Campina Volle melk
  • 1
    potjes Campina Yoghurt op perzik
  • 2
    appels (groen & geraspt)
  • 2
    eetlepels honing
  • amandel (geschaafd & geroosterd)
  • schijven appels
  • snuifje kaneel
  • handjes pistachenoten
  1. Doe de havermoutvlokken samen met de melk, de geraspte appel en de kaneel in een kom.

  2. Roer goed door en verwarm gedurende 1 minuut in de microgolfoven.

  3. Laat afkoelen en meng er dan de yoghurt onder.

  4. Laat vervolgens de havermout minstens 20 minuten weken in het melk-yoghurtmengsel (eigenlijk is een hele nacht nog beter). Zo mengen alle smaken goed mekaar.

  5. Werk je bircher-muesli af met honing, geroosterde amandelschilfers, schijfjes appel en pistachenoten.

Recept
Campina
Bagel met plattekaas, garnalen, radijs en waterkersdressing

Ontbijt | 20 minuten

Recept
Campina
Courgette-ontbijtcake

Ontbijt | 15 minuten

Recept
Campina
Oldskool Bananenbrood

Ontbijt | 75 minuten

Recept
Campina
Bananenbrood-mini’s double karamel

Ontbijt | 25 minuten