Doe de havermoutvlokken samen met de melk, de geraspte appel en de kaneel in een kom.
Roer goed door en verwarm gedurende 1 minuut in de microgolfoven.
Laat afkoelen en meng er dan de yoghurt onder.
Laat vervolgens de havermout minstens 20 minuten weken in het melk-yoghurtmengsel (eigenlijk is een hele nacht nog beter). Zo mengen alle smaken goed mekaar.
Werk je bircher-muesli af met honing, geroosterde amandelschilfers, schijfjes appel en pistachenoten.
Doe de havermoutvlokken samen met de melk, de geraspte appel en de kaneel in een kom.
Roer goed door en verwarm gedurende 1 minuut in de microgolfoven.
Laat afkoelen en meng er dan de yoghurt onder.
Laat vervolgens de havermout minstens 20 minuten weken in het melk-yoghurtmengsel (eigenlijk is een hele nacht nog beter). Zo mengen alle smaken goed mekaar.
Werk je bircher-muesli af met honing, geroosterde amandelschilfers, schijfjes appel en pistachenoten.