Doe de bloem, het bakpoeder en de plattekaas in een kom en meng met een lepel. Van zodra je een homogeen mengsel hebt, meng je verder met de handen.
Stort het deeg op een bebloemd werkvlak en kneed gedurende een minuut.
Doe het deeg in een bebloemde kom en dek af met een propere vaatdoek en laat rusten.
Bebloem het werkvlak. Snijd de deegbal in 2 en daarna nog eens in twee.
Voor elke deegbal: rol uit tot een dikte van 2-3 mm, snijd met een uitsteker de flatbreads uit.
Giet in een goed warme pan een beetje olie en bak hierin de flatbreads. Laat elke kant enkele minuutjes bakken, tot ze mooi goudbruin zien.
Was de courgettes en snijd ze met een dunschiller in fijne plakken.
Rooster de pijnboompitjes in een droog pannetje tot ze goudbruin zien. Zet opzij.
Giet in dezelfde pan een beetje olijfolie en bak er de plakjes courgette in.
Voeg er de pijnboompitten aan toe, kruid met peper en zout en serveer met de nog warme flatbreads.
Doe de bloem, het bakpoeder en de plattekaas in een kom en meng met een lepel. Van zodra je een homogeen mengsel hebt, meng je verder met de handen.
Stort het deeg op een bebloemd werkvlak en kneed gedurende een minuut.
Doe het deeg in een bebloemde kom en dek af met een propere vaatdoek en laat rusten.
Bebloem het werkvlak. Snijd de deegbal in 2 en daarna nog eens in twee.
Voor elke deegbal: rol uit tot een dikte van 2-3 mm, snijd met een uitsteker de flatbreads uit.
Giet in een goed warme pan een beetje olie en bak hierin de flatbreads. Laat elke kant enkele minuutjes bakken, tot ze mooi goudbruin zien.
Was de courgettes en snijd ze met een dunschiller in fijne plakken.
Rooster de pijnboompitjes in een droog pannetje tot ze goudbruin zien. Zet opzij.
Giet in dezelfde pan een beetje olijfolie en bak er de plakjes courgette in.
Voeg er de pijnboompitten aan toe, kruid met peper en zout en serveer met de nog warme flatbreads.