Verwarm de oven voor op 160°C.
Was en droog de sla. Snijd de sla in reepjes.
Was en snijd de tomaat in kleine stukjes.
Schil de avocado, halveer hem, verwijder de pit, snijd het vruchtvlees in reepjes.
Verhit de olie in een wok of diepe braadpan en roerbak hierin het rundsvlees in reepjes gesneden gedruende ca. 5 minuten op een hoog vuur gaar.
Verwarm ondertussen de tacoschelpen 5 minuten in de voorverwarmde oven. Verhit de olie in een pan en roerbak de chorizo.
Vul de tacoschelpen met sla, vleesreepjes, chorizo, stukjes tomaat, reepjes avocado, een lepel Campina room en geraspte kaas.
Verwarm de oven voor op 160°C.
Was en droog de sla. Snijd de sla in reepjes.
Was en snijd de tomaat in kleine stukjes.
Schil de avocado, halveer hem, verwijder de pit, snijd het vruchtvlees in reepjes.
Verhit de olie in een wok of diepe braadpan en roerbak hierin het rundsvlees in reepjes gesneden gedruende ca. 5 minuten op een hoog vuur gaar.
Verwarm ondertussen de tacoschelpen 5 minuten in de voorverwarmde oven. Verhit de olie in een pan en roerbak de chorizo.
Vul de tacoschelpen met sla, vleesreepjes, chorizo, stukjes tomaat, reepjes avocado, een lepel Campina room en geraspte kaas.