Verwarm de oven voor op 160°C.
Trek de oesterzwammen in gelijke delen.
Stoof aan in olijfolie, met de geperste knoflook, limoensap en -zeste, kruiden met peper en zout.
Leg de oesterzwammen op een ingevette bakplaat en plaats in de oven op 160°C voor 30 minuten.
Draai de zwammen telkens na 10 minuten om tot ze mooi bruin zijn, haal uit de oven, laat afkoelen.
Snijd de aubergine in blokjes en stoof aan.
Smelt de boter in een antikleefpan, stoof de ui en look tot ze glazig zijn.
Neem de pan van het vuur, voeg de ricotta, de geitenkaas, de Campina Volle Brabantse plattekaas en het ei toe.
Kruid met peper en zout (eventueel wat paprika en nootmuskaat).
Snijd de aubergine in dunne plakjes, leg op de ingevette bakplaat en bak op 230°C tot ze goudgeel zijn. Draai af en toe om (om kleven te voorkomen).
Maak de lasagne in een vuurvaste schotel.
Stel de lasagne samen: plakje lasagnedeeg, besprenkel met olijfolie, laagje kaassaus, laagje aubergine, laagje oesterzwam.
Herhaal tot alles opgebruikt is, eindig met een laagje kaassaus.
Bak in een oven op 170°C gedurende 30 minuten.
Verwarm de oven voor op 160°C.
Trek de oesterzwammen in gelijke delen.
Stoof aan in olijfolie, met de geperste knoflook, limoensap en -zeste, kruiden met peper en zout.
Leg de oesterzwammen op een ingevette bakplaat en plaats in de oven op 160°C voor 30 minuten.
Draai de zwammen telkens na 10 minuten om tot ze mooi bruin zijn, haal uit de oven, laat afkoelen.
Snijd de aubergine in blokjes en stoof aan.
Smelt de boter in een antikleefpan, stoof de ui en look tot ze glazig zijn.
Neem de pan van het vuur, voeg de ricotta, de geitenkaas, de Campina Volle Brabantse plattekaas en het ei toe.
Kruid met peper en zout (eventueel wat paprika en nootmuskaat).
Snijd de aubergine in dunne plakjes, leg op de ingevette bakplaat en bak op 230°C tot ze goudgeel zijn. Draai af en toe om (om kleven te voorkomen).
Maak de lasagne in een vuurvaste schotel.
Stel de lasagne samen: plakje lasagnedeeg, besprenkel met olijfolie, laagje kaassaus, laagje aubergine, laagje oesterzwam.
Herhaal tot alles opgebruikt is, eindig met een laagje kaassaus.
Bak in een oven op 170°C gedurende 30 minuten.