Sluiten
kookmodus
Aardappelsalade met zure room
Stap 1 van 6

Snij de ham in stukjes en bak ze in een oven van 180° tot ze krokant zijn.

Stap 2 van 6

Kook de aardappelen in de schil, laat afkoelen en halveer.

Stap 3 van 6

Maak een mengsel van de zure room, gehakte bieslook en lente-ui, peper en zout.

Stap 4 van 6

Meng de aardappelen met dit romige mengsel.

Stap 5 van 6

Bestrooi met zonnebloempitjes en de snippers Gandaham.

Stap 6 van 6

Tip: Serveer met bijvoorbeeld een stukje gebakken kipfilet.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Aardappelsalade met zure room Aardappelsalade met zure room
Recept
Campina

Aardappelsalade met zure room

Lunch
20 minuten | Vlees
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    kg krielaardappelen
  • 2
    eetlepels bieslook (gehakte)
  • 2
    sneetjes gandaham
  • 3
    lente-uitjes (versnipperd)
  • 20
    cl Campina Zure Room (30% vet)
  • handjes zonnebloempitjes
  • peper
  • zout
  1. Snij de ham in stukjes en bak ze in een oven van 180° tot ze krokant zijn.

  2. Kook de aardappelen in de schil, laat afkoelen en halveer.

  3. Maak een mengsel van de zure room, gehakte bieslook en lente-ui, peper en zout.

  4. Meng de aardappelen met dit romige mengsel.

  5. Bestrooi met zonnebloempitjes en de snippers Gandaham.

  6. Tip: Serveer met bijvoorbeeld een stukje gebakken kipfilet.

Recept
Campina
Salad jar met geroerbakte tofu met honing en mosterd

Lunch | 20 minuten

Recept
Campina
Broodje met gegrilde kip en zoete ui

Lunch | 20 minuten

Recept
Campina
Croque met kruidencrème

Lunch | 25 minuten

Recept
Campina
Thaise garnalencurry

Lunch | 20 minuten