Verwarm de oven voor op 210°C.
Kook de asperges gedurende 12 minuten in licht gezouten water.
Laat ze uitlekken en snijd ze doormidden.
Houd de aspergepunten apart en bak de rest gedurende 5 minuutjes in een pan met wat boter.
Mix ze en meng deze puree met de zure room.
Verdeel dit mengsel over 4 ingevette ovenschaaltjes.
Breek een ei en giet het over de aspergepuree (1 ei per potje).
Kruid met peper en zout en zet de schaaltjes gedurende 10 minuten in de oven.
Dien ze onmiddellijk op samen met de aspergepunten als versiering
Verwarm de oven voor op 210°C.
Kook de asperges gedurende 12 minuten in licht gezouten water.
Laat ze uitlekken en snijd ze doormidden.
Houd de aspergepunten apart en bak de rest gedurende 5 minuutjes in een pan met wat boter.
Mix ze en meng deze puree met de zure room.
Verdeel dit mengsel over 4 ingevette ovenschaaltjes.
Breek een ei en giet het over de aspergepuree (1 ei per potje).
Kruid met peper en zout en zet de schaaltjes gedurende 10 minuten in de oven.
Dien ze onmiddellijk op samen met de aspergepunten als versiering