Verwarm de oven voor op 170°C.
Vet een bakplaat in.
Strooi de havervlokken, noten en kokos uit op de bakplaat en rooster ze gedurende een tiental minuten in de oven.
Giet de mengeling in een grote kom en breek alles in kleinere stukjes.
Meng de honing, de pindakaas, het vanille-extract en het zout in een kleine kookpot en verwarm alles op het vuur tot er een glad mengsel ontstaat.
Giet de twee mengsels samen tot een stevige massa.
Stort de massa uit op een bakplaat en bak nog tien minuten in de oven.
Haal de bakplaat uit de oven en snij de bereiding in grote repen. Laat afkoelen.
Smeer enkele uren voor het opdienen een laag Campina Volle Plattekaas op de repen.
Werk af met fijngesneden partjes appel. Koel bewaren.
Verwarm de oven voor op 170°C.
Vet een bakplaat in.
Strooi de havervlokken, noten en kokos uit op de bakplaat en rooster ze gedurende een tiental minuten in de oven.
Giet de mengeling in een grote kom en breek alles in kleinere stukjes.
Meng de honing, de pindakaas, het vanille-extract en het zout in een kleine kookpot en verwarm alles op het vuur tot er een glad mengsel ontstaat.
Giet de twee mengsels samen tot een stevige massa.
Stort de massa uit op een bakplaat en bak nog tien minuten in de oven.
Haal de bakplaat uit de oven en snij de bereiding in grote repen. Laat afkoelen.
Smeer enkele uren voor het opdienen een laag Campina Volle Plattekaas op de repen.
Werk af met fijngesneden partjes appel. Koel bewaren.