Sluiten
kookmodus
Granolarepen met appel
Stap 1 van 10

Verwarm de oven voor op 170°C.

Stap 2 van 10

Vet een bakplaat in.

Stap 3 van 10

Strooi de havervlokken, noten en kokos uit op de bakplaat en rooster ze gedurende een tiental minuten in de oven.

Stap 4 van 10

Giet de mengeling in een grote kom en breek alles in kleinere stukjes.

Stap 5 van 10

Meng de honing, de pindakaas, het vanille-extract en het zout in een kleine kookpot en verwarm alles op het vuur tot er een glad mengsel ontstaat.

Stap 6 van 10

Giet de twee mengsels samen tot een stevige massa.

Stap 7 van 10

Stort de massa uit op een bakplaat en bak nog tien minuten in de oven.

Stap 8 van 10

Haal de bakplaat uit de oven en snij de bereiding in grote repen. Laat afkoelen.

Stap 9 van 10

Smeer enkele uren voor het opdienen een laag Campina Volle Plattekaas op de repen.

Stap 10 van 10

Werk af met fijngesneden partjes appel. Koel bewaren.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Granolarepen met appel Granolarepen met appel
Recept
Campina

Granolarepen met appel

Ontbijt
30 minuten | Zoet
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 2
    kopjes havervlokken
  • 0,5
    kopjes noten (naar keuze)
  • kopjes granen (naar keuze)
  • 0,5
    kopjes kokosschilfers
  • 0,5
    kopjes honing
  • 2
    theelepels pindakaas
  • 1
    theelepels vanille-extract
  • 1
    snuifje zout
  • 125
    g Campina Volle Plattekaas
  • 1
    appelen
  1. Verwarm de oven voor op 170°C.

  2. Vet een bakplaat in.

  3. Strooi de havervlokken, noten en kokos uit op de bakplaat en rooster ze gedurende een tiental minuten in de oven.

  4. Giet de mengeling in een grote kom en breek alles in kleinere stukjes.

  5. Meng de honing, de pindakaas, het vanille-extract en het zout in een kleine kookpot en verwarm alles op het vuur tot er een glad mengsel ontstaat.

  6. Giet de twee mengsels samen tot een stevige massa.

  7. Stort de massa uit op een bakplaat en bak nog tien minuten in de oven.

  8. Haal de bakplaat uit de oven en snij de bereiding in grote repen. Laat afkoelen.

  9. Smeer enkele uren voor het opdienen een laag Campina Volle Plattekaas op de repen.

  10. Werk af met fijngesneden partjes appel. Koel bewaren.

Recept
Campina
Plattekaaswafels met slagroom en kersen

Ontbijt | 30 minuten

Recept
Campina
Verloren brood

Ontbijt | 15 minuten

Recept
Campina
Pancake ‘sandwich’ gevuld met verse kaas, avocado en een salade

Ontbijt | 30 minuten

Recept
Campina
Mangomousse met limoen

Ontbijt | 20 minuten