Sluiten
kookmodus
Blauwbessenpannenkoeken met gebakken fruit
Stap 1 van 8

Snijd het fruit in vier en smelt een nootje boter in een antikleefpan.

Stap 2 van 8

Bak het fruit aan beide kanten, tot het een kleurtje krijgt.

Stap 3 van 8

Haal uit de pan en bewaar in aluminiumfolie.

Stap 4 van 8

Maak het deeg door de bloem, de melk, het citroensap, de yoghurt of plattekaas en olijfolie samen te voegen.

Stap 5 van 8

Meng goed. Voeg nu blauwe bessen toe. Bak de pannenkoeken en maak er een stapel van.

Stap 6 van 8

Serveer met het warme fruit en een lepel Campina Volle Plattekaas of Campina Magere Verse Kaas. Voeg nog wat bessen toe en honing, als je het graag wat zoeter hebt.

Stap 7 van 8

Je mag nog wat honing toevoegen als je graag nog een extra zoetje hebt.

Stap 8 van 8

Lekker met Appelsientje fruitsap Mango & Carambola en Appel & Kers!

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Blauwbessenpannenkoeken met gebakken fruit Blauwbessenpannenkoeken met gebakken fruit
Recept
Campina

Blauwbessenpannenkoeken met gebakken fruit

Ontbijt
30 minuten | Zoet
2 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 2
    perziken
  • 200
    g zelfrijzend bakmeel
  • 1,5
    ml Campina Halfvolle AA Melk
  • 1
    theelepels citroensap
  • 3
    eetlepels Campina Volle Plattekaas
  • 0,5
    theelepels olijfolie
  • Campina Magere Verse Kaas (om te serveren)
  1. Snijd het fruit in vier en smelt een nootje boter in een antikleefpan.

  2. Bak het fruit aan beide kanten, tot het een kleurtje krijgt.

  3. Haal uit de pan en bewaar in aluminiumfolie.

  4. Maak het deeg door de bloem, de melk, het citroensap, de yoghurt of plattekaas en olijfolie samen te voegen.

  5. Meng goed. Voeg nu blauwe bessen toe. Bak de pannenkoeken en maak er een stapel van.

  6. Serveer met het warme fruit en een lepel Campina Volle Plattekaas of Campina Magere Verse Kaas. Voeg nog wat bessen toe en honing, als je het graag wat zoeter hebt.

  7. Je mag nog wat honing toevoegen als je graag nog een extra zoetje hebt.

  8. Lekker met Appelsientje fruitsap Mango & Carambola en Appel & Kers!

Recept
Campina
Beestige toasts met avocado-plattekaas spread

Ontbijt | 5 minuten

Recept
Campina
Bananenwafels met kaneel

Ontbijt | 60 minuten

Recept
Campina
Verloren brood

Ontbijt | 15 minuten

Recept
Campina
Heerlijk warme drankjes

Ontbijt | 10 minuten