Snijd het fruit in vier en smelt een nootje boter in een antikleefpan.
Bak het fruit aan beide kanten, tot het een kleurtje krijgt.
Haal uit de pan en bewaar in aluminiumfolie.
Maak het deeg door de bloem, de melk, het citroensap, de yoghurt of plattekaas en olijfolie samen te voegen.
Meng goed. Voeg nu blauwe bessen toe. Bak de pannenkoeken en maak er een stapel van.
Serveer met het warme fruit en een lepel Campina Volle Plattekaas of Campina Magere Verse Kaas. Voeg nog wat bessen toe en honing, als je het graag wat zoeter hebt.
Je mag nog wat honing toevoegen als je graag nog een extra zoetje hebt.
Lekker met Appelsientje fruitsap Mango & Carambola en Appel & Kers!
Snijd het fruit in vier en smelt een nootje boter in een antikleefpan.
Bak het fruit aan beide kanten, tot het een kleurtje krijgt.
Haal uit de pan en bewaar in aluminiumfolie.
Maak het deeg door de bloem, de melk, het citroensap, de yoghurt of plattekaas en olijfolie samen te voegen.
Meng goed. Voeg nu blauwe bessen toe. Bak de pannenkoeken en maak er een stapel van.
Serveer met het warme fruit en een lepel Campina Volle Plattekaas of Campina Magere Verse Kaas. Voeg nog wat bessen toe en honing, als je het graag wat zoeter hebt.
Je mag nog wat honing toevoegen als je graag nog een extra zoetje hebt.
Lekker met Appelsientje fruitsap Mango & Carambola en Appel & Kers!