Verwarm de melk met het puddingpoeder tot tegen het kookpunt. Roer goed door.
Laat afkoelen tot het mengsel lauw is.
Meng er vervolgens de ahornsiroop, de kaneel, het zout en de 4 el chiazaad onder.
Verdeel de pudding over 4 kommetjes. Zet in de koelkast tot de pudding stevig is.
Lepel een laagje aardbeienyoghurt over de chiapudding.
Meng ook de jam met de 2 el chiazaad en gebruik dit mengsel als topping.
Werk de bowl af met enkele verse bessen.
Verwarm de melk met het puddingpoeder tot tegen het kookpunt. Roer goed door.
Laat afkoelen tot het mengsel lauw is.
Meng er vervolgens de ahornsiroop, de kaneel, het zout en de 4 el chiazaad onder.
Verdeel de pudding over 4 kommetjes. Zet in de koelkast tot de pudding stevig is.
Lepel een laagje aardbeienyoghurt over de chiapudding.
Meng ook de jam met de 2 el chiazaad en gebruik dit mengsel als topping.
Werk de bowl af met enkele verse bessen.