Sluiten
kookmodus
Aardbeienyoghurt-bowl met chiajam en -pudding
Stap 1 van 7

Verwarm de melk met het puddingpoeder tot tegen het kookpunt. Roer goed door.

Stap 2 van 7

Laat afkoelen tot het mengsel lauw is.

Stap 3 van 7

Meng er vervolgens de ahornsiroop, de kaneel, het zout en de 4 el chiazaad onder.

Stap 4 van 7

Verdeel de pudding over 4 kommetjes. Zet in de koelkast tot de pudding stevig is.

Stap 5 van 7

Lepel een laagje aardbeienyoghurt over de chiapudding.

Stap 6 van 7

Meng ook de jam met de 2 el chiazaad en gebruik dit mengsel als topping.

Stap 7 van 7

Werk de bowl af met enkele verse bessen.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Aardbeienyoghurt-bowl met chiajam en -pudding Aardbeienyoghurt-bowl met chiajam en -pudding
Recept
Campina

Aardbeienyoghurt-bowl met chiajam en -pudding

Ontbijt
10 minuten | Zoet
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 600
    ml Campina Halfvolle melk
  • 500
    g Campina Yoghurt op aardbei
  • 1
    eetlepels puddingpoeder (vanillesmaak)
  • 2
    eetlepels ahornsiroop
  • 6
    eetlepels chiazaad
  • 2
    theelepels kaneel
  • snuifje zout
  • bessen (vers & naar keuze)
  1. Verwarm de melk met het puddingpoeder tot tegen het kookpunt. Roer goed door.

  2. Laat afkoelen tot het mengsel lauw is.

  3. Meng er vervolgens de ahornsiroop, de kaneel, het zout en de 4 el chiazaad onder.

  4. Verdeel de pudding over 4 kommetjes. Zet in de koelkast tot de pudding stevig is.

  5. Lepel een laagje aardbeienyoghurt over de chiapudding.

  6. Meng ook de jam met de 2 el chiazaad en gebruik dit mengsel als topping.

  7. Werk de bowl af met enkele verse bessen.

Recept
Campina
Bananenbrood-mini’s double karamel

Ontbijt | 25 minuten

Recept
Campina
Pancakes met banaan, chocolade en kokos

Ontbijt | 30 minuten

Recept
Campina
Quinoakoekjes met courgette en plattekaas

Ontbijt | 25 minuten

Recept
Campina
Smoothie met appel en rabarber

Ontbijt | 10 minuten