Sluiten
kookmodus
Verloren brood
Stap 1 van 7

Verwarm het fruit en voeg de kaneel toe. Houd apart voor later.

Stap 2 van 7

Snijd de korsten van het brood en snijd de sneetjes in driehoeken.

Stap 3 van 7

Klop de eieren los en voeg de melk en de nootmuskaat toe.

Stap 4 van 7

Doop het brood in de losgeklopte eieren en leg op een bord.

Stap 5 van 7

Verwarm de boter in een pan en bak de sneetjes brood goudbruin aan twee kanten.

Stap 6 van 7

Schik drie sneetjes op een bord en giet er een paar lepels warm fruit over, gevolgd door een beetje rietsuiker.

Stap 7 van 7

Serveer meteen.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Verloren brood Verloren brood
Recept
Campina

Verloren brood

Ontbijt
15 minuten | Zoet
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    zakje rood fruit (diepgevroren)
  • 1
    snuifje kaneel
  • 6
    sneetjes brood (oud, maar niet te hard)
  • 2
    eieren
  • 150
    ml Campina Halfvolle AA Melk
  • 1
    snuifje nootmuskaat
  • 20
    g rietsuiker
  • 1
    klontjes boter
  1. Verwarm het fruit en voeg de kaneel toe. Houd apart voor later.

  2. Snijd de korsten van het brood en snijd de sneetjes in driehoeken.

  3. Klop de eieren los en voeg de melk en de nootmuskaat toe.

  4. Doop het brood in de losgeklopte eieren en leg op een bord.

  5. Verwarm de boter in een pan en bak de sneetjes brood goudbruin aan twee kanten.

  6. Schik drie sneetjes op een bord en giet er een paar lepels warm fruit over, gevolgd door een beetje rietsuiker.

  7. Serveer meteen.

Recept
Campina
Brusselse wafels met zelfgemaakte granola, meloen en slagroom

Ontbijt | 60 minuten

Recept
Campina
Zacht gekookt eitje met asperges

Ontbijt | 15 minuten

Recept
Campina
Pannenkoeken met chocotiramisu

Ontbijt | 25 minuten

Recept
Campina
Granola cups met fruitige yoghurt

Ontbijt | 40 minuten