Verwarm het fruit en voeg de kaneel toe. Houd apart voor later.
Snijd de korsten van het brood en snijd de sneetjes in driehoeken.
Klop de eieren los en voeg de melk en de nootmuskaat toe.
Doop het brood in de losgeklopte eieren en leg op een bord.
Verwarm de boter in een pan en bak de sneetjes brood goudbruin aan twee kanten.
Schik drie sneetjes op een bord en giet er een paar lepels warm fruit over, gevolgd door een beetje rietsuiker.
Serveer meteen.
Verwarm het fruit en voeg de kaneel toe. Houd apart voor later.
Snijd de korsten van het brood en snijd de sneetjes in driehoeken.
Klop de eieren los en voeg de melk en de nootmuskaat toe.
Doop het brood in de losgeklopte eieren en leg op een bord.
Verwarm de boter in een pan en bak de sneetjes brood goudbruin aan twee kanten.
Schik drie sneetjes op een bord en giet er een paar lepels warm fruit over, gevolgd door een beetje rietsuiker.
Serveer meteen.