Snijd de roosjes van de broccoli en kook ze in licht gezouten water. Let op: ze moeten wel krokant blijven.
Bak de spekblokjes aan in een grote pan en giet er daarna de room bij.
Breng de room dan zachtjes aan de kook, voeg er de parmezaan en de kalfsfond bij en kruid naar smaak met peper en zout.
Laat de saus 2 à 3 minuutjes pruttelen terwijl je blijft roeren.
Haal de kom van het vuur, laat de saus een beetje afkoelen voeg er dan de eierdooiers en de broccoliroosjes aan toe.
Houd alles warm zonder het opnieuw te laten koken.
Kook de tagliatelle in licht gezouten water, volgens de instructies van de verpakking.
Dien de pasta op in diepe borden en overgiet ze met de saus.
Snijd de roosjes van de broccoli en kook ze in licht gezouten water. Let op: ze moeten wel krokant blijven.
Bak de spekblokjes aan in een grote pan en giet er daarna de room bij.
Breng de room dan zachtjes aan de kook, voeg er de parmezaan en de kalfsfond bij en kruid naar smaak met peper en zout.
Laat de saus 2 à 3 minuutjes pruttelen terwijl je blijft roeren.
Haal de kom van het vuur, laat de saus een beetje afkoelen voeg er dan de eierdooiers en de broccoliroosjes aan toe.
Houd alles warm zonder het opnieuw te laten koken.
Kook de tagliatelle in licht gezouten water, volgens de instructies van de verpakking.
Dien de pasta op in diepe borden en overgiet ze met de saus.