Snijd een klein stukje van de onderkant van de spruitjes af, zodat de buitenste blaadjes loslaten, en pel de losse blaadjes eraf.
Was de spruitjes.
Kook de spruitjes in ruim kokend water in een diepe pan met wat zout in 5-10 minuten beetgaar (afhankelijk van de grootte).
Giet de spruitjes af.
Voeg de 200 ml Campina Lichte Room toe en kook de spruitjes op een matig hoog vuur tot de helft van de room verdampt is.
Schep de spruitjes op 4 warme borden of in een schaal.
Bestrooi de spruitjes met 2 eetlepels geroosterd amandelschaafsel en 2 eetlepels fijngehakte koriander.
Voor de spruitjes:
Voor de afwerking:
Snijd een klein stukje van de onderkant van de spruitjes af, zodat de buitenste blaadjes loslaten, en pel de losse blaadjes eraf.
Was de spruitjes.
Kook de spruitjes in ruim kokend water in een diepe pan met wat zout in 5-10 minuten beetgaar (afhankelijk van de grootte).
Giet de spruitjes af.
Voeg de 200 ml Campina Lichte Room toe en kook de spruitjes op een matig hoog vuur tot de helft van de room verdampt is.
Schep de spruitjes op 4 warme borden of in een schaal.
Bestrooi de spruitjes met 2 eetlepels geroosterd amandelschaafsel en 2 eetlepels fijngehakte koriander.