Snijd de kaas in kleine vierkantjes.
Snijd de radijzen en de lente-uitjes in schijfjes. Hak de mango, de paprika en de watermeloen in blokjes en de rode ui in fijne plakjes.
Kook de pasta in gezouten kokend water. Volg de bereidingswijze voor de pasta op het pakje.
Bereid ondertussen de saus door de room in een kom stijf te kloppen.
Voeg curry, kaneel en fijngeknipte munt toe. Kruid overvloedig met peper en zout. Giet de saus over de uitgelekte en afgekoelde pasta.
Voeg een beetje olijfolie toe zodat de pasta niet gaat kleven. Roer het geheel.
Meng tot slot met alle groenten, fruit en kaasblokjes.
Snijd de kaas in kleine vierkantjes.
Snijd de radijzen en de lente-uitjes in schijfjes. Hak de mango, de paprika en de watermeloen in blokjes en de rode ui in fijne plakjes.
Kook de pasta in gezouten kokend water. Volg de bereidingswijze voor de pasta op het pakje.
Bereid ondertussen de saus door de room in een kom stijf te kloppen.
Voeg curry, kaneel en fijngeknipte munt toe. Kruid overvloedig met peper en zout. Giet de saus over de uitgelekte en afgekoelde pasta.
Voeg een beetje olijfolie toe zodat de pasta niet gaat kleven. Roer het geheel.
Meng tot slot met alle groenten, fruit en kaasblokjes.