Sluiten
kookmodus
Fusillisalade met curry
Stap 1 van 7

Snijd de kaas in kleine vierkantjes.

Stap 2 van 7

Snijd de radijzen en de lente-uitjes in schijfjes. Hak de mango, de paprika en de watermeloen in blokjes en de rode ui in fijne plakjes.

Stap 3 van 7

Kook de pasta in gezouten kokend water. Volg de bereidingswijze voor de pasta op het pakje.

Stap 4 van 7

Bereid ondertussen de saus door de room in een kom stijf te kloppen.

Stap 5 van 7

Voeg curry, kaneel en fijngeknipte munt toe. Kruid overvloedig met peper en zout. Giet de saus over de uitgelekte en afgekoelde pasta.

Stap 6 van 7

Voeg een beetje olijfolie toe zodat de pasta niet gaat kleven. Roer het geheel.

Stap 7 van 7

Meng tot slot met alle groenten, fruit en kaasblokjes.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Fusillisalade met curry Fusillisalade met curry
Recept
Campina

Fusillisalade met curry

Hoofdgerecht
25 minuten | Vegetarisch
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 300
    g fusilli
  • 1
    eetlepels olijfolie
  • 150
    g gouda kaas (met komijn)
  • 1
    bosjes radijzen
  • 1
    bosjes lente-uitjes
  • 1
    mango
  • 1
    schijven watermeloen
  • 1
    groene peper
  • 1
    rode uien
  • 20
    cl Campina Volle room (33% vet)
  • 3
    eetlepels currypoeder
  • 3
    takjes munt
  • 1
    snuifje kaneel
  • peper
  • zout
25 minuten
  1. Snijd de kaas in kleine vierkantjes.

  2. Snijd de radijzen en de lente-uitjes in schijfjes. Hak de mango, de paprika en de watermeloen in blokjes en de rode ui in fijne plakjes.

  3. Kook de pasta in gezouten kokend water. Volg de bereidingswijze voor de pasta op het pakje.

  4. Bereid ondertussen de saus door de room in een kom stijf te kloppen.

  5. Voeg curry, kaneel en fijngeknipte munt toe. Kruid overvloedig met peper en zout. Giet de saus over de uitgelekte en afgekoelde pasta.

  6. Voeg een beetje olijfolie toe zodat de pasta niet gaat kleven. Roer het geheel.

  7. Meng tot slot met alle groenten, fruit en kaasblokjes.

Recept
Campina
Licht gezouten lam met zure aardappel en oesterzwammen

Hoofdgerecht | 60 minuten

Recept
Campina
Penne arrabiata

Hoofdgerecht | 40 minuten

Recept
Campina
Espuma van verse kaas, rode bieten carpaccio, brunoise van aardbei en appel

Hoofdgerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Ribstuk van biorund gebakken à la plancha

Hoofdgerecht | 30 minuten