Kneed de ingrediënten voor de ravioli met de hand en maak er een bolletje van. Haal het deeg door de pastamachine tot je lange pastavellen krijgt.
Snijd de pastinaak in brunoise en bak de blokjes in boter, met peper en zout.
Schik de vulling in kleine hoopjes op de pasta en leg er een stukje kaas bovenop.
Maak de randen van de pasta nat met wat water, vouw de vellen dicht en snijd ze met een stansmes uit.
Breng gezouten water aan de kook en leg er dan voorzichtig de ravioli in. Haal de kookpot van het vuur en laat 3 minuten rusten.
Snipper de sjalotjes fijn en stoof ze aan in wat boter. Giet er het bier over, laat het geheel inkoken en voeg er 2/3 van de kalfsfond aan toe.
Kruid af met peper en zout.
Bak de knolselder met wat peper aan in gezouten boter en zet dit aan de kant.
Gril de paprika's in de oven, verwijder de schil en mix ze. Kruid ze dan af.
Meng de zure room met de koolzaadolie.
Giet wat saus in een diep bord en verdeel daar de brunoise van knolselder over.
Leg er de ravioli bovenop en werk af met een klein beetje zure room.
Garneer de rand van het bord met wat paprikacrème.
Kneed de ingrediënten voor de ravioli met de hand en maak er een bolletje van. Haal het deeg door de pastamachine tot je lange pastavellen krijgt.
Snijd de pastinaak in brunoise en bak de blokjes in boter, met peper en zout.
Schik de vulling in kleine hoopjes op de pasta en leg er een stukje kaas bovenop.
Maak de randen van de pasta nat met wat water, vouw de vellen dicht en snijd ze met een stansmes uit.
Breng gezouten water aan de kook en leg er dan voorzichtig de ravioli in. Haal de kookpot van het vuur en laat 3 minuten rusten.
Snipper de sjalotjes fijn en stoof ze aan in wat boter. Giet er het bier over, laat het geheel inkoken en voeg er 2/3 van de kalfsfond aan toe.
Kruid af met peper en zout.
Bak de knolselder met wat peper aan in gezouten boter en zet dit aan de kant.
Gril de paprika's in de oven, verwijder de schil en mix ze. Kruid ze dan af.
Meng de zure room met de koolzaadolie.
Giet wat saus in een diep bord en verdeel daar de brunoise van knolselder over.
Leg er de ravioli bovenop en werk af met een klein beetje zure room.
Garneer de rand van het bord met wat paprikacrème.