Verwarm de oven voor op 200°C.
Zeef de bloem, het bakpoeder, de vanillesuiker en het zout in een kom.
Kneed met je handen de boter erdoor tot ze helemaal is opgenomen door de bloem.
Voeg de melk en de stukjes chocolade toe. Roer tot een smeuïg beslag.
Strooi wat bloem op een glad werkvlak en leg hier het deeg op. Kneed goed met je handen.
Rol het deeg uit tot een lap van ongeveer 1,5 cm dik.
Steek er met een glas of een vormpje rondjes uit van 5 tot 7 cm diameter.
Bedek een bakplaat met bakpapier en leg de rondjes deeg er voorzichtig op.
Zet nadien 12 minuten in de oven.
Laat de scones afkoelen, snij ze doormidden en besmeer met frambozenconfituur.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Zeef de bloem, het bakpoeder, de vanillesuiker en het zout in een kom.
Kneed met je handen de boter erdoor tot ze helemaal is opgenomen door de bloem.
Voeg de melk en de stukjes chocolade toe. Roer tot een smeuïg beslag.
Strooi wat bloem op een glad werkvlak en leg hier het deeg op. Kneed goed met je handen.
Rol het deeg uit tot een lap van ongeveer 1,5 cm dik.
Steek er met een glas of een vormpje rondjes uit van 5 tot 7 cm diameter.
Bedek een bakplaat met bakpapier en leg de rondjes deeg er voorzichtig op.
Zet nadien 12 minuten in de oven.
Laat de scones afkoelen, snij ze doormidden en besmeer met frambozenconfituur.