Sluiten
kookmodus
Romig vispannetje met handgepelde grijze garnaaltjes
Stap 1 van 5

Fruit de sjalot en look. Blus af met witte wijn en laat verdampen.

Stap 2 van 5

Overgiet met visfond en kook in voor de helft.

Stap 3 van 5

Wentel de pladijsfilets door de bloem en bak ze goudbruin in een klontje boter.

Stap 4 van 5

Begin met de velkant, zo blijft de vis lekker sappig.

Stap 5 van 5

Giet de room bij de saus, roer het laatste klontje boter erdoor en schuim op door er de mixer even in te zetten.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Romig vispannetje met handgepelde grijze garnaaltjes Romig vispannetje met handgepelde grijze garnaaltjes
Recept
Campina

Romig vispannetje met handgepelde grijze garnaaltjes

Hoofdgerecht
20 minuten | Vis
2 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    sjalotten (fijngesnipperd)
  • 1
    teentjes knoflook (fijngesnipperd)
  • 3
    klontjes gezouten boter
  • 1
    scheutje witte wijn
  • 150
    ml visfond
  • 2
    pladijsfilets
  • 5
    eetlepels bloem (op smaak gebracht met peper en zout)
  • 150
    ml Campina Lichte Room (20% vet)
  • tomatentapenade
  • grijze garnalen
  • zongedroogde tomaten (fijngesneden)
  • lente-uitjes
  1. Fruit de sjalot en look. Blus af met witte wijn en laat verdampen.

  2. Overgiet met visfond en kook in voor de helft.

  3. Wentel de pladijsfilets door de bloem en bak ze goudbruin in een klontje boter.

  4. Begin met de velkant, zo blijft de vis lekker sappig.

  5. Giet de room bij de saus, roer het laatste klontje boter erdoor en schuim op door er de mixer even in te zetten.

Recept
Campina
Gebakken coquille met schorseneren, pastinaak en een jus van truffel

Hoofdgerecht | 75 minuten

Recept
Campina
Licht gezouten lam met zure aardappel en oesterzwammen

Hoofdgerecht | 60 minuten

Recept
Campina
Romig aardappelstoofpotje met kip en broccoli

Hoofdgerecht | 15 minuten

Recept
Campina
Hachis parmentier

Hoofdgerecht | 15 minuten