Verwarm de oven voor op 200 °C.
Bekleed een ronde taartvorm met bakpapier en leg er het bladerdeeg op.
Prik gaatjes in de bodem met een vork.
Haal het uit de oven en zet even opzij.
Snijd met de hulp van een mandoline de bloemkool en champignons in zeer dunne plakjes.
Neem een pan, doe er de olijfolie in en laat de bloemkool en champignons enkele minuten bakken op een zacht vuurtje.
Haal van het vuur en zet deze groenten even opzij.
Meng de eieren en room in een kom.
Kruid af met peper en zout.
Voeg de bloemkool en champignons toe aan het eiermengsel.
Giet het eiermengsel in de taartvorm.
Bestrooi met de verkruimelde geitenkaas en versier met enkele takjes verse tijm.
Zet 30 minuten in de oven.
Serveer warm. Smakelijk!
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Bekleed een ronde taartvorm met bakpapier en leg er het bladerdeeg op.
Prik gaatjes in de bodem met een vork.
Haal het uit de oven en zet even opzij.
Snijd met de hulp van een mandoline de bloemkool en champignons in zeer dunne plakjes.
Neem een pan, doe er de olijfolie in en laat de bloemkool en champignons enkele minuten bakken op een zacht vuurtje.
Haal van het vuur en zet deze groenten even opzij.
Meng de eieren en room in een kom.
Kruid af met peper en zout.
Voeg de bloemkool en champignons toe aan het eiermengsel.
Giet het eiermengsel in de taartvorm.
Bestrooi met de verkruimelde geitenkaas en versier met enkele takjes verse tijm.
Zet 30 minuten in de oven.
Serveer warm. Smakelijk!