Sluiten
kookmodus
Quiche paddestoelen, bloemkool en geitenkaas
Stap 1 van 14

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Stap 2 van 14

Bekleed een ronde taartvorm met bakpapier en leg er het bladerdeeg op.

Stap 3 van 14

Prik gaatjes in de bodem met een vork.

Stap 4 van 14

Haal het uit de oven en zet even opzij.

Stap 5 van 14

Snijd met de hulp van een mandoline de bloemkool en champignons in zeer dunne plakjes.

Stap 6 van 14

Neem een pan, doe er de olijfolie in en laat de bloemkool en champignons enkele minuten bakken op een zacht vuurtje.

Stap 7 van 14

Haal van het vuur en zet deze groenten even opzij.

Stap 8 van 14

Meng de eieren en room in een kom.

Stap 9 van 14

Kruid af met peper en zout.

Stap 10 van 14

Voeg de bloemkool en champignons toe aan het eiermengsel.

Stap 11 van 14

Giet het eiermengsel in de taartvorm.

Stap 12 van 14

Bestrooi met de verkruimelde geitenkaas en versier met enkele takjes verse tijm.

Stap 13 van 14

Zet 30 minuten in de oven.

Stap 14 van 14

Serveer warm. Smakelijk!

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Quiche paddestoelen, bloemkool en geitenkaas Quiche paddestoelen, bloemkool en geitenkaas
Recept
Campina

Quiche paddestoelen, bloemkool en geitenkaas

Hoofdgerecht
15 minuten | Vegetarisch
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 1
    vellen bladerdeeg (klaar voor gebruik)
  • 1
    bloemkool (klein)
  • 200
    g paddestoelen
  • 3
    eieren
  • 30
    ml Campina Volle room (33% vet)
  • 1
    eetlepels olijfolie
  • handjes verse geitenkaas (verkruimeld)
  • takjes tijm (vers)
  • peper
  • zout
In de oven: 30 minuten
  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. Bekleed een ronde taartvorm met bakpapier en leg er het bladerdeeg op.

  3. Prik gaatjes in de bodem met een vork.

  4. Haal het uit de oven en zet even opzij.

  5. Snijd met de hulp van een mandoline de bloemkool en champignons in zeer dunne plakjes.

  6. Neem een pan, doe er de olijfolie in en laat de bloemkool en champignons enkele minuten bakken op een zacht vuurtje.

  7. Haal van het vuur en zet deze groenten even opzij.

  8. Meng de eieren en room in een kom.

  9. Kruid af met peper en zout.

  10. Voeg de bloemkool en champignons toe aan het eiermengsel.

  11. Giet het eiermengsel in de taartvorm.

  12. Bestrooi met de verkruimelde geitenkaas en versier met enkele takjes verse tijm.

  13. Zet 30 minuten in de oven.

  14. Serveer warm. Smakelijk!

Recept
Campina
Pasta Carbonara

Hoofdgerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Hartige quiche met paprika, geitenkaas en spekreepjes

Hoofdgerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Groentelasagne met basilicumroom

Hoofdgerecht | 40 minuten

Recept
Campina
Gnocchi met gorgonzola en noten

Hoofdgerecht | 20 minuten