Snijd de pompoen in blokjes.
Stoom de blokjes gedurende enkele minuten.
Maak vervolgens een puree van de gestoomde pompoenblokjes.
Zet de puree even opzij.
Bak de spekreepjes in een pan tot ze goudbruin zijn.
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Bekleed de taartvorm met bakpapier en leg er het kruimeldeeg op.
Prik gaatjes in de bodem met een vork.
Haal het uit de oven en zet even opzij.
Neem een kom en doe er plattekaas en eieren in.
Meng tot een smeuïge massa en kruid af met peper en zout.
Meng er vervolgens zachtjes de pompoenpuree onder.
Leg de spekreepjes op de bodem van het deeg.
Voeg er het eiermengsel aan toe.
Zet de quiche gedurende 40 minuten in de oven.
Leg na 20 minuten schijfjes rode ajuin op de quiche.
Laat verder bakken in de oven.
Haal de quiche uit de oven en bestrooi met gegrilde pompoenzaadjes. Smakelijk!
Snijd de pompoen in blokjes.
Stoom de blokjes gedurende enkele minuten.
Maak vervolgens een puree van de gestoomde pompoenblokjes.
Zet de puree even opzij.
Bak de spekreepjes in een pan tot ze goudbruin zijn.
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Bekleed de taartvorm met bakpapier en leg er het kruimeldeeg op.
Prik gaatjes in de bodem met een vork.
Haal het uit de oven en zet even opzij.
Neem een kom en doe er plattekaas en eieren in.
Meng tot een smeuïge massa en kruid af met peper en zout.
Meng er vervolgens zachtjes de pompoenpuree onder.
Leg de spekreepjes op de bodem van het deeg.
Voeg er het eiermengsel aan toe.
Zet de quiche gedurende 40 minuten in de oven.
Leg na 20 minuten schijfjes rode ajuin op de quiche.
Laat verder bakken in de oven.
Haal de quiche uit de oven en bestrooi met gegrilde pompoenzaadjes. Smakelijk!