Sluiten
kookmodus
Gevulde cannellonis
Stap 1 van 10

Kook de pasta 4 minuten in gezouten kokend water.

Stap 2 van 10

Laat uitlekken en afkoelen.

Stap 3 van 10

Snij de champignons in kleine stukjes.

Stap 4 van 10

Meng in een kom het gehakt, de ricotta, de parmezaan, de champignons en de peterselie.

Stap 5 van 10

Kruid met peper en zout.

Stap 6 van 10

Verwarm de oven voor op 120 °C.

Stap 7 van 10

Vul de cannellonis met dit mengsel.

Stap 8 van 10

Leg de cannellonis in een gratineerschotel en giet de room op de bodem van de schotel.

Stap 9 van 10

De room moet 1/3 boven de pasta komen zodat hij blijft garen.

Stap 10 van 10

Verhoog de temperatuur van de oven tot 180 °C en laat 30 minuten bakken.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Gevulde cannellonis Gevulde cannellonis
Recept
Campina

Gevulde cannellonis

Hoofdgerecht
20 minuten | Vlees
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 12
    cannellonis
  • 50
    g boschampignons
  • 75
    g ricotta
  • 75
    g parmezaan (geraspt)
  • 150
    g kalfsgehakt
  • 1
    eetlepels peterselie (fijngehakte)
  • 25
    cl Campina Room specialiteit (4% vet)
  • zout
  • peper
In de oven: 30 minuten
  1. Kook de pasta 4 minuten in gezouten kokend water.

  2. Laat uitlekken en afkoelen.

  3. Snij de champignons in kleine stukjes.

  4. Meng in een kom het gehakt, de ricotta, de parmezaan, de champignons en de peterselie.

  5. Kruid met peper en zout.

  6. Verwarm de oven voor op 120 °C.

  7. Vul de cannellonis met dit mengsel.

  8. Leg de cannellonis in een gratineerschotel en giet de room op de bodem van de schotel.

  9. De room moet 1/3 boven de pasta komen zodat hij blijft garen.

  10. Verhoog de temperatuur van de oven tot 180 °C en laat 30 minuten bakken.

Recept
Campina
Tartaar met verse hopscheuten

Hoofdgerecht | 60 minuten

Recept
Campina
Gratin van boschampignons

Hoofdgerecht | 35 minuten

Recept
Campina
Gratin Provençal

Hoofdgerecht | 40 minuten

Recept
Campina
Hesprolletjes met room

Hoofdgerecht | 30 minuten