Kook de pasta 4 minuten in gezouten kokend water.
Laat uitlekken en afkoelen.
Snij de champignons in kleine stukjes.
Meng in een kom het gehakt, de ricotta, de parmezaan, de champignons en de peterselie.
Kruid met peper en zout.
Verwarm de oven voor op 120 °C.
Vul de cannellonis met dit mengsel.
Leg de cannellonis in een gratineerschotel en giet de room op de bodem van de schotel.
De room moet 1/3 boven de pasta komen zodat hij blijft garen.
Verhoog de temperatuur van de oven tot 180 °C en laat 30 minuten bakken.
Kook de pasta 4 minuten in gezouten kokend water.
Laat uitlekken en afkoelen.
Snij de champignons in kleine stukjes.
Meng in een kom het gehakt, de ricotta, de parmezaan, de champignons en de peterselie.
Kruid met peper en zout.
Verwarm de oven voor op 120 °C.
Vul de cannellonis met dit mengsel.
Leg de cannellonis in een gratineerschotel en giet de room op de bodem van de schotel.
De room moet 1/3 boven de pasta komen zodat hij blijft garen.
Verhoog de temperatuur van de oven tot 180 °C en laat 30 minuten bakken.