Kook de pasta gaar in kokend water. Voeg er een snuifje zout aan toe.
Giet de pasta af, meng met een scheutje olijfolie en laat afkoelen.
Snij het rundsvlees in fijne reepjes en bak heel kort aan in een hete pan.
Snij de komkommer in kleine blokjes.
Meng de wasabi, de sojasaus, de rijstazijn, de sesamolie, het limoensap, de honing en de room in een kom.
Schep dit mengsel door de afgekoelde pasta.
Serveer met de rundsreepjes, komkommer en de munt.
Kook de pasta gaar in kokend water. Voeg er een snuifje zout aan toe.
Giet de pasta af, meng met een scheutje olijfolie en laat afkoelen.
Snij het rundsvlees in fijne reepjes en bak heel kort aan in een hete pan.
Snij de komkommer in kleine blokjes.
Meng de wasabi, de sojasaus, de rijstazijn, de sesamolie, het limoensap, de honing en de room in een kom.
Schep dit mengsel door de afgekoelde pasta.
Serveer met de rundsreepjes, komkommer en de munt.