Schil de 3 wortelen met een dunschiller.
Schil door tot je allemaal lange sliertjes hebt en zet opzij.
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Leg het kruimeldeeg op het aanrecht en leg er omgekeerd een kleine bakvorm (voor muffins bijvoorbeeld) op.
Reken er een centimeter bij en snijd de bakvorm uit.
Herhaal deze stap 4 keer.
Leg bakpapier in 4 kleine bakvormen en doe er het uitgesneden deeg in.
Haal het uit de oven en zet even opzij.
Meng de room met de eieren tot een smeuïge massa.
Doe 1 tot 2 eetlepels van dit mengsel in elke bakvorm.
Maak voorzichtig roosjes van de wortelen in de bakvormpjes.
Gebruik hiervoor de verschillende wortelen, zo krijg je een kleurexplosie in je bakvorm!
Druk de roosjes goed aan en vul de vormpjes verder op met het eiermengsel.
Kruid elk roosje af met peper, zout en currypoeder.
Zet gedurende 30 minuten in de oven.
Haal de quiches uit de oven en besprenkel met sesamzaadjes.
Serveer deze quiches warm. Smakelijk!
Schil de 3 wortelen met een dunschiller.
Schil door tot je allemaal lange sliertjes hebt en zet opzij.
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Leg het kruimeldeeg op het aanrecht en leg er omgekeerd een kleine bakvorm (voor muffins bijvoorbeeld) op.
Reken er een centimeter bij en snijd de bakvorm uit.
Herhaal deze stap 4 keer.
Leg bakpapier in 4 kleine bakvormen en doe er het uitgesneden deeg in.
Haal het uit de oven en zet even opzij.
Meng de room met de eieren tot een smeuïge massa.
Doe 1 tot 2 eetlepels van dit mengsel in elke bakvorm.
Maak voorzichtig roosjes van de wortelen in de bakvormpjes.
Gebruik hiervoor de verschillende wortelen, zo krijg je een kleurexplosie in je bakvorm!
Druk de roosjes goed aan en vul de vormpjes verder op met het eiermengsel.
Kruid elk roosje af met peper, zout en currypoeder.
Zet gedurende 30 minuten in de oven.
Haal de quiches uit de oven en besprenkel met sesamzaadjes.
Serveer deze quiches warm. Smakelijk!