Sluiten
kookmodus
Gevulde pannenkoek met chocoladedip
Stap 1 van 6

Snij de peer in fijne blokjes en besprenkel met wat citroensap. Zo vermijd je verkleuring. 

Stap 2 van 6

Meng de Campina  Halfvolle Verse Kaas met het amandelpoeder en de perenblokjes. 

Stap 3 van 6

Bestrijk de  pannenkoeken met dit mengsel en rol ze op. 

Stap 4 van 6

Zet de pannenkoeken 30 minuten in de diepvries. 

Stap 5 van 6

Smelt de chocolade au bain-marie en voeg er de melk bij. 

Stap 6 van 6

Snij de pannenkoeken in stukjes van 2 tot 3 centimeter en serveer met de chocoladesaus.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Gevulde pannenkoek met chocoladedip Gevulde pannenkoek met chocoladedip
Recept
Campina

Gevulde pannenkoek met chocoladedip

Ontbijt
20 minuten | Zoet
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 4
    pannenkoeken
  • 15
    g amandelpoeder
  • 150
    g Campina Halfvolle Verse Kaas
  • 50
    g zwarte chocolade
  • 15
    ml Campina Halfvolle melk
  • 1
    peren
  • 1
    theelepels citroensap
In de diepvries: 30 minuten
  1. Snij de peer in fijne blokjes en besprenkel met wat citroensap. Zo vermijd je verkleuring. 

  2. Meng de Campina  Halfvolle Verse Kaas met het amandelpoeder en de perenblokjes. 

  3. Bestrijk de  pannenkoeken met dit mengsel en rol ze op. 

  4. Zet de pannenkoeken 30 minuten in de diepvries. 

  5. Smelt de chocolade au bain-marie en voeg er de melk bij. 

  6. Snij de pannenkoeken in stukjes van 2 tot 3 centimeter en serveer met de chocoladesaus.

Recept
Campina
Home made granola

Ontbijt | 45 minuten

Recept
Campina
Bananenwafels met kaneel

Ontbijt | 60 minuten

Recept
Campina
Wentelteefjes van peperkoek met gegrilde ananas

Ontbijt | 30 minuten

Recept
Campina
Courgette frittata met rode uit, Milner gerijpt en groene kruiden

Ontbijt | 10 minuten