Sluiten
kookmodus
Gevulde komkommer met tonjin
Stap 1 van 8

Snijd de komkommer in de lengte in twee.

Stap 2 van 8

Ontpit met een kleine koffielepel. 

Stap 3 van 8

Voeg zout toe en laat uitlekken gedurende een tiental minuutjes.

Stap 4 van 8

Verbrokkel de uitgelekte tonijn in een kom. 

Stap 5 van 8

Meng met de plattekaas, de tomaten, de verknipte bieslook en het pepertje.

Stap 6 van 8

Vul de komkommerschuitjes met een mengeling van tonijn.

Stap 7 van 8

Leg ze op een bedje van sla. 

Stap 8 van 8

Werk af met 1 of 2 takjes bieslook.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Gevulde komkommer met tonjin Gevulde komkommer met tonjin
Recept
Campina

Gevulde komkommer met tonjin

Lunch
10 minuten | Vis
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    komkommers
  • 200
    g Campina Volle Plattekaas
  • 150
    g kerstomaten
  • 1
    blikjes tonijn
  • 1
    bussels bieslook
  • blaadjes sla
  • 1
    rode peper (pikant)
  • zout
  1. Snijd de komkommer in de lengte in twee.

  2. Ontpit met een kleine koffielepel. 

  3. Voeg zout toe en laat uitlekken gedurende een tiental minuutjes.

  4. Verbrokkel de uitgelekte tonijn in een kom. 

  5. Meng met de plattekaas, de tomaten, de verknipte bieslook en het pepertje.

  6. Vul de komkommerschuitjes met een mengeling van tonijn.

  7. Leg ze op een bedje van sla. 

  8. Werk af met 1 of 2 takjes bieslook.

Recept
Campina
Aardappelrösti’s

Lunch | 20 minuten

Recept
Campina
Romige champignonsoep

Lunch | 25 minuten

Recept
Campina
Lasagne van oesterzwammen

Lunch | 40 minuten

Recept
Campina
Penne met room en gerookte zalm

Lunch | 30 minuten