Braad het vlees in een voorverwarmde oven op 200° C gedurende 40 minuten.
Omdat het gebraad lichtgezouten is, en een typische rooksmaak heeft, hoef je niet extra te kruiden. Stoof de ui en de gehakte look in de vetstof.
Voeg de worteltjes toe en laat op een zacht vuurtje gaar stoven.
Voeg de room bij de worteltjes en laat lichtjes inkoken tot een lichtgebonden saus.
Gebruik niet te veel braadvocht in de saus, omdat deze anders te sterk van smaak wordt.
Versnijd het vlees en schik op een schotel.
Leg de roomworteltjes naast het vlees en bestrooi met gehakte peterselie.
Extra tip: Erg smakelijk met aardappelbolletjes!
Braad het vlees in een voorverwarmde oven op 200° C gedurende 40 minuten.
Omdat het gebraad lichtgezouten is, en een typische rooksmaak heeft, hoef je niet extra te kruiden. Stoof de ui en de gehakte look in de vetstof.
Voeg de worteltjes toe en laat op een zacht vuurtje gaar stoven.
Voeg de room bij de worteltjes en laat lichtjes inkoken tot een lichtgebonden saus.
Gebruik niet te veel braadvocht in de saus, omdat deze anders te sterk van smaak wordt.
Versnijd het vlees en schik op een schotel.
Leg de roomworteltjes naast het vlees en bestrooi met gehakte peterselie.
Extra tip: Erg smakelijk met aardappelbolletjes!