Doe de tomaten, komkommer, gedroogde tomaten, 3 getoaste broodjes, het teentje look, een stukje rode ui, een takje basilicum en de chilipeper (naar smaak, pikant!) in een blender.
Voeg daarna de kippenbouillon, de olijfolie, de tabasco, de suiker en wat selderijzout toe.
Zeef de massa, aangezien de tomaten en de schil van de komkommer niet verwijderd zijn. Zo krijg je een heldere massa.
Verfijn de smaak door de extra lichte room toe te voegen. Zet de gazpacho vervolgens even in de koelkast om af te koelen.
Klop de verse kaas los tot een smeuïge massa (mayonaise dikte), en verfris met limoensap.
Doe de tomaten, komkommer, gedroogde tomaten, 3 getoaste broodjes, het teentje look, een stukje rode ui, een takje basilicum en de chilipeper (naar smaak, pikant!) in een blender.
Voeg daarna de kippenbouillon, de olijfolie, de tabasco, de suiker en wat selderijzout toe.
Zeef de massa, aangezien de tomaten en de schil van de komkommer niet verwijderd zijn. Zo krijg je een heldere massa.
Verfijn de smaak door de extra lichte room toe te voegen. Zet de gazpacho vervolgens even in de koelkast om af te koelen.
Klop de verse kaas los tot een smeuïge massa (mayonaise dikte), en verfris met limoensap.