Sluiten
kookmodus
Gazpacho
Stap 1 van 5

Doe de tomaten, komkommer, gedroogde tomaten, 3 getoaste broodjes, het teentje look, een stukje rode ui, een takje basilicum en de  chilipeper (naar smaak, pikant!) in een blender.

Stap 2 van 5

Voeg daarna de kippenbouillon, de olijfolie, de tabasco, de  suiker en wat selderijzout toe.

Stap 3 van 5

Zeef de massa, aangezien de tomaten en de schil van de  komkommer niet verwijderd zijn. Zo krijg je een heldere massa.

Stap 4 van 5

Verfijn de smaak door de extra lichte room toe te voegen.  Zet de gazpacho vervolgens even in de koelkast om af te koelen.

Stap 5 van 5

Klop de verse kaas los tot een smeuïge massa (mayonaise  dikte), en verfris met limoensap.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Gazpacho Gazpacho
Recept
Campina

Gazpacho

Aperitief
15 minuten | Vegetarisch
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 3
    tomaten
  • 1
    komkommers
  • 3
    zongedroogde tomaten
  • 3
    brood (getoast)
  • 1
    teentjes look
  • 1
    rode uien
  • 1
    rode chilipeper
  • kippenbouillon
  • olijfolie
  • 1
    handjes selderijzout
  • tabasco
  • suiker
  • 250
    g Campina Magere Verse Kaas
  • 250
    ml Campina Room specialiteit (4% vet)
  • 1
    limoenen
  • 1
    bolletjes mozarella
  • 1
    takjes basilicum
  1. Doe de tomaten, komkommer, gedroogde tomaten, 3 getoaste broodjes, het teentje look, een stukje rode ui, een takje basilicum en de  chilipeper (naar smaak, pikant!) in een blender.

  2. Voeg daarna de kippenbouillon, de olijfolie, de tabasco, de  suiker en wat selderijzout toe.

  3. Zeef de massa, aangezien de tomaten en de schil van de  komkommer niet verwijderd zijn. Zo krijg je een heldere massa.

  4. Verfijn de smaak door de extra lichte room toe te voegen.  Zet de gazpacho vervolgens even in de koelkast om af te koelen.

  5. Klop de verse kaas los tot een smeuïge massa (mayonaise  dikte), en verfris met limoensap.

Recept
Campina
Gegrilde slaharten om te dippen in plattekaasfondue

Aperitief | 10 minuten

Recept
Campina
Gegrilde pastaschelpjes met plattekaas-avocado-vulling en ham

Aperitief | 10 minuten

Recept
Campina
Guacamole met zelfgemaakte chips

Aperitief | 30 minuten

Recept
Campina
Hammousse met mosterddressing

Aperitief | 20 minuten