Kruid de fazanten met peper, zout en wat tijm.
Vul de fazant met de geschilde en in stukjes gesneden appel en de verse kaas.
Korst de fazant langs beide zijden in de hete bakboter.
Laat ze garen.
Bedruip ze af en toe en doe er na 30 min. de fijngesneden sjalotjes bij.
Flambeer de fazant met de cognac.
Wrijf de oesterzwammen schoon, snijd ze in reepjes en stoof ze in een nootje bakboter.
Doe er de room bij en het vleesbouillonblokje.
Duw de appel en het kaasje (vulling van de fazanten) samen met de jus van het vlees door een zeefje en doe dit bij de oesterzwammen.
Bind de saus met wat bloem opgelost in gesmolten boter.
Versnijd de fazanten.
Presenteer er de saus bij en enkele gebakken appelschijfjes.
Kruid de fazanten met peper, zout en wat tijm.
Vul de fazant met de geschilde en in stukjes gesneden appel en de verse kaas.
Korst de fazant langs beide zijden in de hete bakboter.
Laat ze garen.
Bedruip ze af en toe en doe er na 30 min. de fijngesneden sjalotjes bij.
Flambeer de fazant met de cognac.
Wrijf de oesterzwammen schoon, snijd ze in reepjes en stoof ze in een nootje bakboter.
Doe er de room bij en het vleesbouillonblokje.
Duw de appel en het kaasje (vulling van de fazanten) samen met de jus van het vlees door een zeefje en doe dit bij de oesterzwammen.
Bind de saus met wat bloem opgelost in gesmolten boter.
Versnijd de fazanten.
Presenteer er de saus bij en enkele gebakken appelschijfjes.