Ga voor de gepekelde groenten een week op voorhand aan de slag.
Snijd de groenten in stukjes. De snijwijze kies je zelf.
Breng de suiker aan de kook met de azijn, het water, het zout, de kruiden en de peperbolletjes.
Doe de groenten in een bokaal, doe er het warme mengsel bij en laat afkoelen.
Sluit de bokaal en laat een week rusten.
Meng de verse kaas met de verse kruiden, het citroensap en de olijfolie.
Werk af met peper en zout.
Ga voor de gepekelde groenten een week op voorhand aan de slag.
Snijd de groenten in stukjes. De snijwijze kies je zelf.
Breng de suiker aan de kook met de azijn, het water, het zout, de kruiden en de peperbolletjes.
Doe de groenten in een bokaal, doe er het warme mengsel bij en laat afkoelen.
Sluit de bokaal en laat een week rusten.
Meng de verse kaas met de verse kruiden, het citroensap en de olijfolie.
Werk af met peper en zout.