Sluiten
kookmodus
Chocomoussetaart
Stap 1 van 11 - Voor de taart:

Laat het bladerdeeg volledig ontdooien.

Stap 2 van 11 - Voor de taart:

Verwarm de oven voor op 200° C.

Stap 3 van 11 - Voor de taart:

Vet de taartvorm in en beleg met de bladerdeegbodem.

Stap 4 van 11 - Voor de taart:

Prik er enkele keren met een vork in.

Stap 5 van 11 - Voor de taart:

Strijk de banketbakkersroom uit over de bodem.

Stap 6 van 11 - Voor de taart:

Strijk de banketbakkersroom uit over de bodem.

Stap 7 van 11 - Voor de taart:

Laat de taart afkoelen en neem ze uit de vorm.

Stap 8 van 11 - Voor de taart:

Laat de taart afkoelen en neem ze uit de vorm.

Stap 9 van 11 - Voor de chocomousse:

Schep de chocomousse in een spuitzak en spuit de mousse gelijkmatig over de taart.

Stap 10 van 11 - Voor de chocomousse:

Schep de chocomousse in een spuitzak en spuit de mousse gelijkmatig over de taart.

Stap 11 van 11 - Voor de chocomousse:

Versier met chocoladeschilfers en decoreerpoeder.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Chocomoussetaart Chocomoussetaart
Recept
Campina

Chocomoussetaart

Nagerecht
20 minuten | Zoet
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 

Voor de taart:

  • 1
    rollen bladerdeeg
  • 100
    g mix voor banketbakkersroom
  • 530
    ml Campina Halfvolle melk

Voor de chocomousse:

  • 125
    g mix voor chocomousse
  • chocoladeschilfers
In de oven: 30 minuten
Voor de taart:
  1. Laat het bladerdeeg volledig ontdooien.

  2. Verwarm de oven voor op 200° C.

  3. Vet de taartvorm in en beleg met de bladerdeegbodem.

  4. Prik er enkele keren met een vork in.

  5. Strijk de banketbakkersroom uit over de bodem.

  6. Strijk de banketbakkersroom uit over de bodem.

  7. Laat de taart afkoelen en neem ze uit de vorm.

  8. Laat de taart afkoelen en neem ze uit de vorm.

Voor de chocomousse:
  1. Schep de chocomousse in een spuitzak en spuit de mousse gelijkmatig over de taart.

  2. Schep de chocomousse in een spuitzak en spuit de mousse gelijkmatig over de taart.

  3. Versier met chocoladeschilfers en decoreerpoeder.

Recept
Campina
Pannenkoekencake ‘Red Velvet’

Nagerecht | 60 minuten

Recept
Campina
Witte chocoladetaart met roomkaas

Nagerecht | 20 minuten

Recept
Campina
Appeltaart

Nagerecht | 60 minuten

Recept
Campina
Kleine chocoladesoufflés met frambozen

Nagerecht | 35 minuten