Laat het bladerdeeg volledig ontdooien.
Verwarm de oven voor op 200° C.
Vet de taartvorm in en beleg met de bladerdeegbodem.
Prik er enkele keren met een vork in.
Strijk de banketbakkersroom uit over de bodem.
Strijk de banketbakkersroom uit over de bodem.
Laat de taart afkoelen en neem ze uit de vorm.
Laat de taart afkoelen en neem ze uit de vorm.
Schep de chocomousse in een spuitzak en spuit de mousse gelijkmatig over de taart.
Schep de chocomousse in een spuitzak en spuit de mousse gelijkmatig over de taart.
Versier met chocoladeschilfers en decoreerpoeder.
Voor de taart:
Voor de chocomousse:
Laat het bladerdeeg volledig ontdooien.
Verwarm de oven voor op 200° C.
Vet de taartvorm in en beleg met de bladerdeegbodem.
Prik er enkele keren met een vork in.
Strijk de banketbakkersroom uit over de bodem.
Strijk de banketbakkersroom uit over de bodem.
Laat de taart afkoelen en neem ze uit de vorm.
Laat de taart afkoelen en neem ze uit de vorm.
Schep de chocomousse in een spuitzak en spuit de mousse gelijkmatig over de taart.
Schep de chocomousse in een spuitzak en spuit de mousse gelijkmatig over de taart.
Versier met chocoladeschilfers en decoreerpoeder.