Sluiten
kookmodus
Chocolademousse met slagroom
Stap 1 van 6

Laat de chocolade au bain-marie smelten.

Stap 2 van 6

Klop ondertussen de eiwitten stijf en leg ze in een grote schaal.

Stap 3 van 6

Voeg suiker toe aan het stijfgeklopte eiwit.

Stap 4 van 6

Neem een kom en doe er de slagroom in. Klop stijf.

Stap 5 van 6

Meng het stijfgeklopte eiwit met de gesmolten chocolade, mix alles en voeg de versgeklopte slagroom toe.

Stap 6 van 6

Laat 2 uur rusten in de koelkast.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Chocolademousse met slagroom Chocolademousse met slagroom
Recept
Campina

Chocolademousse met slagroom

Nagerecht
20 minuten | Zoet
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 200
    g zwarte chocolade
  • 4
    eieren (enkel de eiwitten)
  • 40
    cl Campina Slagroom (40% vet)
  • 50
    g suiker
In de koelkast: 2u
  1. Laat de chocolade au bain-marie smelten.

  2. Klop ondertussen de eiwitten stijf en leg ze in een grote schaal.

  3. Voeg suiker toe aan het stijfgeklopte eiwit.

  4. Neem een kom en doe er de slagroom in. Klop stijf.

  5. Meng het stijfgeklopte eiwit met de gesmolten chocolade, mix alles en voeg de versgeklopte slagroom toe.

  6. Laat 2 uur rusten in de koelkast.

Recept
Campina
Tarte tatin met speculaasijs

Nagerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Tiramisu

Nagerecht | 15 minuten

Recept
Campina
Cheesecake eclair

Nagerecht | 60 minuten

Recept
Campina
Café glacé met roomijs van witte chocolade en Baileys

Nagerecht | 15 minuten