Sluiten
kookmodus
Tiramisu
Stap 1 van 9

Meng de mascarpone, de eidooier, de melk en de amaretto tot een glad geheel.

Stap 2 van 9

Klop de slagroom op en doe de slagroom bij het mascarponemengsel.

Stap 3 van 9

Voeg de mix voor bavarois toe en meng goed.

Stap 4 van 9

Sop de lange vingers door de koffie.

Stap 5 van 9

Leg een bodempje geweekte lange vingers in de dessertcups.

Stap 6 van 9

Breng daarop een laagje tiramisu aan.

Stap 7 van 9

Maak eventueel nog een laagje lange vingers en nog een laagje tiramisu.

Stap 8 van 9

Werk af met wat cacaopoeder.

Stap 9 van 9

Laat 1 uur opstijven in de koelkast.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Tiramisu Tiramisu
Recept
Campina

Tiramisu

Nagerecht
15 minuten | Zoet
6 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • lange vingerkoeken
  • koffie
  • 125
    ml Campina Slagroom (40% vet)
  • 4
    eetlepels amaretto
  • 50
    ml Campina Halfvolle melk
  • 1
    eieren (enkel de dooier)
  • 125
    g mascarpone
  • 60
    g bavaroismix
In de koelkast: 60 minuten
  1. Meng de mascarpone, de eidooier, de melk en de amaretto tot een glad geheel.

  2. Klop de slagroom op en doe de slagroom bij het mascarponemengsel.

  3. Voeg de mix voor bavarois toe en meng goed.

  4. Sop de lange vingers door de koffie.

  5. Leg een bodempje geweekte lange vingers in de dessertcups.

  6. Breng daarop een laagje tiramisu aan.

  7. Maak eventueel nog een laagje lange vingers en nog een laagje tiramisu.

  8. Werk af met wat cacaopoeder.

  9. Laat 1 uur opstijven in de koelkast.

Recept
Campina
Oesterzwamsorbet

Nagerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Gevulde cake

Nagerecht | 15 minuten

Recept
Campina
Crispy appelbeignets met kaneelroom

Nagerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Dame blanche van vers gedraaid ijs

Nagerecht | 60 minuten