Meng de mascarpone, de eidooier, de melk en de amaretto tot een glad geheel.
Klop de slagroom op en doe de slagroom bij het mascarponemengsel.
Voeg de mix voor bavarois toe en meng goed.
Sop de lange vingers door de koffie.
Leg een bodempje geweekte lange vingers in de dessertcups.
Breng daarop een laagje tiramisu aan.
Maak eventueel nog een laagje lange vingers en nog een laagje tiramisu.
Werk af met wat cacaopoeder.
Laat 1 uur opstijven in de koelkast.
Meng de mascarpone, de eidooier, de melk en de amaretto tot een glad geheel.
Klop de slagroom op en doe de slagroom bij het mascarponemengsel.
Voeg de mix voor bavarois toe en meng goed.
Sop de lange vingers door de koffie.
Leg een bodempje geweekte lange vingers in de dessertcups.
Breng daarop een laagje tiramisu aan.
Maak eventueel nog een laagje lange vingers en nog een laagje tiramisu.
Werk af met wat cacaopoeder.
Laat 1 uur opstijven in de koelkast.