Vermeng in een middelgrote kom koekkruim, 3 eetlepels suiker en gesmolten boter en verdeel over de bodem van een springvorm van 23 cm.
Breng in een sauspan de frambozen, 2 eetlepels suiker, maïzena en water aan de kook. Laat 5 minuten inkoken tot de saus ingedikt is. Haal de saus door een metalen vergiet zodat de zaadjes verwijderd worden.
Verwarm de oven voor op 165°C. Laat de witte chocolade au bain-marie smelten en roer af en toe tot een gladde saus.
Klop in een grote kom roomkaas en 100 gr suiker tot een gladde massa. Voeg één voor één de eieren doorheen. Vermeng de vanille en gesmolten chocolade er doorheen. Verdeel de helft van de vulling over de koekbodem. Daarna 3 eetlepels frambozensaus over de vulling verdelen, vervolgens de resterende vulling en nogmaals 3 eetlepels frambozensaus als bovenlaag.
Bak 50 minuten in de voorverwarmde oven tot de vulling stevig is. Zet de oven af en plaats een theelepel tussen de oven deur zodat de stoom/warmte kan ontsnappen. Laat de cheesecake daarna afkoelen in de koelkast alvorens uit de bakvorm te verwijderen. Serveer met resterende frambozensaus.
Smakelijk! ;-)
Vermeng in een middelgrote kom koekkruim, 3 eetlepels suiker en gesmolten boter en verdeel over de bodem van een springvorm van 23 cm.
Breng in een sauspan de frambozen, 2 eetlepels suiker, maïzena en water aan de kook. Laat 5 minuten inkoken tot de saus ingedikt is. Haal de saus door een metalen vergiet zodat de zaadjes verwijderd worden.
Verwarm de oven voor op 165°C. Laat de witte chocolade au bain-marie smelten en roer af en toe tot een gladde saus.
Klop in een grote kom roomkaas en 100 gr suiker tot een gladde massa. Voeg één voor één de eieren doorheen. Vermeng de vanille en gesmolten chocolade er doorheen. Verdeel de helft van de vulling over de koekbodem. Daarna 3 eetlepels frambozensaus over de vulling verdelen, vervolgens de resterende vulling en nogmaals 3 eetlepels frambozensaus als bovenlaag.
Bak 50 minuten in de voorverwarmde oven tot de vulling stevig is. Zet de oven af en plaats een theelepel tussen de oven deur zodat de stoom/warmte kan ontsnappen. Laat de cheesecake daarna afkoelen in de koelkast alvorens uit de bakvorm te verwijderen. Serveer met resterende frambozensaus.
Smakelijk! ;-)