Sluiten
kookmodus
Cannelloni met shiitake, chorizo en lichte roomsaus met salie
Stap 1 van 9

Snipper de sjalotjes en bak ze in olijfolie tot ze glazig zijn.

Stap 2 van 9

Snij de shiitakes en de chorizo in fijne stukjes en bak ze met de sjalot.

Stap 3 van 9

Smelt de boter in een pan. Pluk de blaadjes salie van het takje en voeg de takjes bij de boter samen met de room en de geraspte parmezaan.

Stap 4 van 9

Verminder de temperatuur. Versnipper de salieblaadjes en voeg ze toe aan het roommengsel.

Stap 5 van 9

Kruid met peper en zout.

Stap 6 van 9

Vul de cannelloni met het shiitake-en-chorizomengsel.

Stap 7 van 9

Vet een ovenschaal in met olijfolie en bestrijk met een doorgesneden teentje look.

Stap 8 van 9

Leg daarin de cannelloni en bak 20 minuten op 180°C.

Stap 9 van 9

Dien de cannelloni op met de saliesaus.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Cannelloni met shiitake, chorizo en lichte roomsaus met salie Cannelloni met shiitake, chorizo en lichte roomsaus met salie
Recept
Campina

Cannelloni met shiitake, chorizo en lichte roomsaus met salie

Hoofdgerecht
20 minuten | Vlees
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 8
    cannellonis (kant-en-klare)
  • 175
    g shiitake
  • 75
    g chorizo (in stukjes gesneden)
  • 2
    sjalotten
  • 50
    cl Campina Room specialiteit (4% vet)
  • 50
    g parmezaansnippers
  • 5
    takjes salie
  • 100
    g boter
  • 1
    teentjes look
  • olijfolie
  • peper
  • zout
In de oven: 20 minuten
  1. Snipper de sjalotjes en bak ze in olijfolie tot ze glazig zijn.

  2. Snij de shiitakes en de chorizo in fijne stukjes en bak ze met de sjalot.

  3. Smelt de boter in een pan. Pluk de blaadjes salie van het takje en voeg de takjes bij de boter samen met de room en de geraspte parmezaan.

  4. Verminder de temperatuur. Versnipper de salieblaadjes en voeg ze toe aan het roommengsel.

  5. Kruid met peper en zout.

  6. Vul de cannelloni met het shiitake-en-chorizomengsel.

  7. Vet een ovenschaal in met olijfolie en bestrijk met een doorgesneden teentje look.

  8. Leg daarin de cannelloni en bak 20 minuten op 180°C.

  9. Dien de cannelloni op met de saliesaus.

Recept
Campina
Hazenrug met twee sausen, veenbessen en selderpuree

Hoofdgerecht | 40 minuten

Recept
Campina
Quiche met prei en blauwe kaas

Hoofdgerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Gnocchi met gorgonzola en noten

Hoofdgerecht | 20 minuten

Recept
Campina
Gentse waterzooi

Hoofdgerecht | 45 minuten