Snipper de sjalotjes en bak ze in olijfolie tot ze glazig zijn.
Snij de shiitakes en de chorizo in fijne stukjes en bak ze met de sjalot.
Smelt de boter in een pan. Pluk de blaadjes salie van het takje en voeg de takjes bij de boter samen met de room en de geraspte parmezaan.
Verminder de temperatuur. Versnipper de salieblaadjes en voeg ze toe aan het roommengsel.
Kruid met peper en zout.
Vul de cannelloni met het shiitake-en-chorizomengsel.
Vet een ovenschaal in met olijfolie en bestrijk met een doorgesneden teentje look.
Leg daarin de cannelloni en bak 20 minuten op 180°C.
Dien de cannelloni op met de saliesaus.
Snipper de sjalotjes en bak ze in olijfolie tot ze glazig zijn.
Snij de shiitakes en de chorizo in fijne stukjes en bak ze met de sjalot.
Smelt de boter in een pan. Pluk de blaadjes salie van het takje en voeg de takjes bij de boter samen met de room en de geraspte parmezaan.
Verminder de temperatuur. Versnipper de salieblaadjes en voeg ze toe aan het roommengsel.
Kruid met peper en zout.
Vul de cannelloni met het shiitake-en-chorizomengsel.
Vet een ovenschaal in met olijfolie en bestrijk met een doorgesneden teentje look.
Leg daarin de cannelloni en bak 20 minuten op 180°C.
Dien de cannelloni op met de saliesaus.