Sluiten
kookmodus
Boekweitpannenkoeken met gerookte zalm
Stap 1 van 5

Klop de eieren, meng er het boekweitmeel en de melk onder.

Stap 2 van 5

Voeg een scheutje arachideolie en zout toe aan het mengsel.

Stap 3 van 5

Verhit de boter in een antikleefpan op een matig vuur.

Stap 4 van 5

Bak de pannenkoeken.

Stap 5 van 5

Besmeer nadien elke pannenkoek met zure room en werk af met reepjes zalm en dille.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Boekweitpannenkoeken met gerookte zalm Boekweitpannenkoeken met gerookte zalm
Recept
Campina

Boekweitpannenkoeken met gerookte zalm

Ontbijt
10 minuten | Vis
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 200
    g boekweitmeel
  • 700
    ml Campina Halfvolle melk
  • 70
    g gerookte zalm
  • 50
    g Campina Zure Room (30% vet)
  • 2
    eieren
  • scheutje arachideolie
  • dille
  • bakboter
  • snuifje zout
  1. Klop de eieren, meng er het boekweitmeel en de melk onder.

  2. Voeg een scheutje arachideolie en zout toe aan het mengsel.

  3. Verhit de boter in een antikleefpan op een matig vuur.

  4. Bak de pannenkoeken.

  5. Besmeer nadien elke pannenkoek met zure room en werk af met reepjes zalm en dille.

Recept
Campina
Omeletrol met plattekaas

Ontbijt | 20 minuten

Recept
Campina
Pannekoeken met crème patissière, warme chocoladesaus, bloemsuiker en slagroom

Ontbijt | 15 minuten

Recept
Campina
Bananenpannenkoeken

Ontbijt | 30 minuten

Recept
Campina
Smoothie met chiazaad

Ontbijt | 5 minuten