Sluiten
kookmodus
Homemade granola
Stap 1 van 5

Verwarm de oven voor op 160°C.

Stap 2 van 5

Meng ondertussen alle droge ingrediënten. Voeg dan de esdoornsiroop en het appelsap toe.

Stap 3 van 5

Bekleed een ovenschotel met bakpapier en giet het mengsel erin.

Stap 4 van 5

Zet 25 minuten in de oven. Hou goed in de gaten dat niets aanbrandt!

Stap 5 van 5

Serveer koud met Campina Halfvolle Melk of Campina Halfvolle Verse Kaas en vers fruit.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Homemade granola Homemade granola
Recept
Campina

Homemade granola

Ontbijt
10 minuten | Zoet
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 400
    g havervlokken
  • 20
    g cashewnoten
  • 20
    g walnoten (gehakte)
  • 30
    g blauwe bosbessen (gedroogde)
  • 30
    g kokosschilfers
  • 8
    eetlepels esdoornsiroop
  • 1
    dl appelsap
In de oven: 25 minuten
  1. Verwarm de oven voor op 160°C.

  2. Meng ondertussen alle droge ingrediënten. Voeg dan de esdoornsiroop en het appelsap toe.

  3. Bekleed een ovenschotel met bakpapier en giet het mengsel erin.

  4. Zet 25 minuten in de oven. Hou goed in de gaten dat niets aanbrandt!

  5. Serveer koud met Campina Halfvolle Melk of Campina Halfvolle Verse Kaas en vers fruit.

Recept
Campina
Plattekaaswafels met slagroom en kersen

Ontbijt | 30 minuten

Recept
Campina
Boekweitpannenkoeken met buffelmozzarella, kerstomaten en zwarte olijven

Ontbijt | 20 minuten

Recept
Campina
Pannekoeken met crème patissière, warme chocoladesaus, bloemsuiker en slagroom

Ontbijt | 15 minuten

Recept
Campina
Boekweitpannenkoeken met gerookte zalm

Ontbijt | 10 minuten