Sluiten
kookmodus
Homemade granola
Stap 1 van 5

Verwarm de oven voor op 160°C.

Stap 2 van 5

Meng ondertussen alle droge ingrediënten. Voeg dan de esdoornsiroop en het appelsap toe.

Stap 3 van 5

Bekleed een ovenschotel met bakpapier en giet het mengsel erin.

Stap 4 van 5

Zet 25 minuten in de oven. Hou goed in de gaten dat niets aanbrandt!

Stap 5 van 5

Serveer koud met Campina plattekaas en vers fruit.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Homemade granola Homemade granola
Recept
Campina

Homemade granola

Ontbijt
10 minuten | Zoet
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 400
    g havervlokken
  • 20
    g cashewnoten
  • 20
    g walnoten (gehakte)
  • 30
    g blauwe bosbessen (gedroogde)
  • 30
    g kokosschilfers
  • 8
    eetlepels esdoornsiroop
  • 1
    Campina plattekaas
  • 1
    dl appelsap
In de oven: 25 minuten
  1. Verwarm de oven voor op 160°C.

  2. Meng ondertussen alle droge ingrediënten. Voeg dan de esdoornsiroop en het appelsap toe.

  3. Bekleed een ovenschotel met bakpapier en giet het mengsel erin.

  4. Zet 25 minuten in de oven. Hou goed in de gaten dat niets aanbrandt!

  5. Serveer koud met Campina plattekaas en vers fruit.

Recept
Campina
Mangomousse met limoen

Ontbijt | 20 minuten

Recept
Campina
Bananenbrood ‘blondies’

Ontbijt | 50 minuten

Recept
Campina
Minibroodjes gevuld met romig roerei

Ontbijt | 15 minuten

Recept
Campina
Rijstpap

Ontbijt | 45 minuten